My Funny Valentine

Jennifer Lopez og Matthew McConaughey sørger for romatikken i «The Wedding Planner, men hvor romantisk er du? Test deg selv med Dagbladet.nos romantiske filmquiz.

Vi lar oss stadig forføre av Hollywoods romantikk. I «The Wedding Planner» er det Lopez og McConaughey som skal sørge for den romantiske valsen.

Ta Valentines testen

Evig kjærlighet?

Hollywood er ekspert på historier med evig kjærlighet og perfekte illusjoner. Vi sukker oss gjennom sukkersøte romanser med Meg Ryan og Tom Hanks, mens Sandra Bullock og Bill Pullman i «Mens du sov» var jo bare til å falle pladask for.

Vi lar oss lett forføre av Hollywoods lekre illusjoner, men de aller beste - de vi virkelig husker - er nok de som ikke ender lykkelig.

Det mest sjokkerende eksemplet her i gården er nok Rhett Butler som forlater en gråtende Scarlet O'Hara med kommentaren «Frankly My Dear, I don't give a damn» i «Tatt av Vinden». Er det mulig? Resultatet var en kinosal oppløst i tårer - og en film vi ser igjen og igjen og igjen uten å bli lei av.

>Ta Valentines testen

ROMANTIKK I helgen er det Jennifer Lopez og Matthew McConaughey som skal sørge for romantisk stemning i kinosalenFoto: SF
ROMANTIKK I helgen er det Jennifer Lopez og Matthew McConaughey som skal sørge for romantisk stemning i kinosalenFoto: SF Vis mer
ROMANTIKK I helgen er det Jennifer Lopez og Matthew McConaughey som skal sørge for romantisk stemning i kinosalenFoto: SF