Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

My Midnight Creeps

På sitt beste er My Midnight Creeps noe av det tøffeste i norsk rock.

KONSERT: My Midnight Creeps er Madrugada-gitarist Robert Burås og Ricochets-gitarist Alex Kloster-Jensens skitne sideprosjekt.

Mentalt befinner de seg stort sett i Detroit. Musikalsk betyr det dypdykk i alt fra Stooges og MC5 til Dirtbombs. Den kombinasjonen fungerte fint i sjøhusene som huser studentscenen Driv.

My Midnight Creeps var på scenen langt mer avmålt enn en del av sine referanser. Det var et klokt valg, for gitararbeidet, saksofonen, det skitne lydbildet og enkelte kanonlåter kler de to frontfigurene bedre en spastisk akrobatikk.

Men samtidig så maktet bandet ikke alltid å løfte konserten opp på det livenivået albumet lover. Det er synd, for på sitt beste er My Midnight Creeps noe av de tøffeste i norsk rock.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling