Mye blir annerledes i «InFamous 2»

Helt nye superheltegenskaper på vei.

||| Sucker Punch har endelig annonsert en oppfølger til det mørke sandkassespillet fra i fjor sommer, «InFAMOUS».

Dette kommer ikke som en overraskelse, for det offisielle portugisiske PlayStation-magasinet begynte å friste med en slik annonsering i slutten av mai. Utviklerne i Sucker Punch bretter ut de første detaljene om «InFAMOUS 2» i Game Informers juliutgave.

nettsiden sin skriver Game Informer at Cole MacGrath, hovedpersonen i spillet, har gjennomgått en utseendemessig forandring siden sist.

Han kan også vente seg en ny type fiende, spillbyen vil bli helt annerledes — og dessuten kan vi glede oss til å teste ut noen helt ferske superheltegenskaper siden i fjor sommer.

Elektrisk sandkasse «InFAMOUS» kombinerte nemlig mange av elementene fra «Crackdown» i forhold til at vi fikk boltre oss i en spillsandkasse der vår helt gradvis fikk noen voldsomme krefter — de fleste knyttet til Coles evner til å absorbere og bruke elektrisitet.

Forsidebildet til Game Informer fra det nye spillet røper minst to ting: At Cole har betalt strømregningen siden sist - og at han har samme stampub som Wayne Rooney.

Forskjellen fra et åpen-verden-spill som «Crackdown» er at valgene dine og stien du følger i «InFAMOUS» kan påvirke stilen og historien som brettes ut foran deg. Bli ond og få ytterligere redskap i din tyrani - eller kjør en langt snillere linje.

Større avsløring på E3? At Sucker Punch også har erfaring med å lage gode plattformeventyr i Sly Cooper-serien, resulterte også i et viktig element i «InFAMOUS»: Det var nemlig til tider eventyrlig moro å klatre, balansere, hoppe eller el-sjokke fiender til evigheten. Game Informer skriver på hjemmesiden at de har en ti sider lang artikkel i det nye magasinet som er på vei ut til postkasser og bladhyller.

Det er dessuten ventet at «InFAMOUS 2» vil bli presentert ytterligere under E3 som starter i midten av juni.

Dagbladet.no og PressFire vil være tilstede under E3 i Los Angeles og lover å holde utkikk etter Cole MacGrath.

Mye blir annerledes i «InFamous 2»