Mye har skjedd siden «Duke Nukem Forever» ble påbegynt ...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Denne uken overrasket spillselskapet 3D Realms en hel spillverden ved å slippe et glimt av det evig-utsatte actionspillet «Duke Nukem Forever».

Spillet har vært under utvikling i hele ti år - det ble først offentliggjort i 1997. Siden den gang har det garantert skjedd store omveltninger i utviklingen - det er neppe det samme materialet 3D Realms sitter med nå som da de startet jobben i -97.

Nettsiden med det treffende navnet The Duke Nukem Forever List har i lang tid ført en stadig oppdatert liste over alt som har skjedd i spillverdenen -  og utenfor - siden spillet for første gang ble offentliggjort.

Og det er ikke lite - vi nevner her et par utdrag fra den omfattende listen:

• Det er utgitt 25 spill i «Final Fantasy»-serien, 14 «GTA»-spill, 15 «Zelda»-spill, 75 «MegaMan»-spill og 50 «Star Wars»-spill

• Mario har opptrådt i 58 forskjellige spill

• Alle «Metal Gear Solid»-, «Tony Hawk»-, «Halo»-, «Gran Turismo»- og samtlige førstepersons skytespill basert på annen verdenskrig (med unntak av «Wolfenstein 3D») er utgitt

• 17 spillkonsoller og håndholdte maskiner er produsert og lansert

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer