Recap: «Love Island» på TV 2, episode 1

Mye Morten i monitor

Hva skal vi leve av etter babyoljen? «Love Island» byr på svar.

SNEAK PEAK: Se de første bildene fra årets sesong av «Love Island», der Morten Hegseth er programleder. Reality-programmet hadde premiere 5. januar, og sendes søndag til og med torsdag i åtte uker. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

OBS: Denne recappen inneholder mer enn daglig anbefalt dose av Morten Hegseth, samt spoilere for første episode av «Love Island».

Det er ikke mer enn halvannet år siden TV3 lanserte sitt eksotiske sjekkeprogram basert på den britiske suksessen «Love Island». Programmet fikk terningkast tre i VG og Dagbladet – til sammen, og det er ikke mer enn halvannet år minus to måneder at TV3 kansellerte samme program.

Eller: «Det stemmer at vi per nå ikke planlegger noen ny sesong av «Love Island». Men hvem vet, det gjelder nødvendigvis ikke for all framtid, som TV3 formulerte det, TV-bransjens svar på «Nala har flyttet til en gård i Sverige».

Nå er pausen over og kjærlighetsøya har steget opp fra havet igjen et sted utenfor Argentina. Riktignok på ny kanal og fra nytt produksjonsselskap, og med programleder Tone «Albert» Aaberge byttet ut med «homolobbyens first lady» (den munnrappe voiceoverens ord, ikke mine), nemlig Morten «Ikke Vegard Harm» Hegseth.

Og han gleder seg ikke minst, for å si det sånn.

Det er her verdt å nevne at TV 2 Sumo tjuvstartet for noen dager siden med en aldri så liten webserie kalt «Reisen til Love Island,» som trass i hva navnet skulle tilsi, ikke er en ny romanserie fra hun dama som skrev «Fifty Shades» (orker ikke google navnet).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer