Mye nytt talent i de norske MGP-finalene

Sirkuset er i gang.

EN AV DE BESTE: En liten håndfull av årets 15 norske MGP-finalister leverer virkelige gode bidrag - Linnea Dale er en av dem. Foto: Lars Eivind Bones
EN AV DE BESTE: En liten håndfull av årets 15 norske MGP-finalister leverer virkelige gode bidrag - Linnea Dale er en av dem. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Her bruker vi hele terningkastskalaen, utenom 1-ern, rett og slett fordi ingen av de femten finalistene fortjener total slakt.

Her er det mye å glede seg over, og bekjentskapet med vokaltalentet Carl Espen Thorbjørnsen fra Osterøy utenfor Bergen er gledelig.

Å sende ballader til den europeiske finalen, har vist seg å være risikabelt. Men med en stemme som lett matcher Martin Hallas englevokal, kan vi stå med rak rygg hele veien.

Men selv om han er den eneste som får terningkast 6, er det flere godbiter som trygt og fortjent kan presentere Norge i finalene, som går av stabelen 6. 8. og 10. mai i København.

Andre navn å merke seg er Christer Wulff fra Tromsø og Oda Kvingedal Larsen fra Gjøvik som utgjør duoen Oda & Wulff, Linnea Dale med sin sofistikerte «High Hopes» og romsdalsjenta Dina Misund med country-touch.

Man kan undres over hvorfor så mange norske artister tviholder på å synge på engelsk, når de færreste klarer å krysse Svinesund-brua. I MGP-sammenheng er det kanskje noe mer forståelig, men bare to av15 bidrag har norsk tekst, artistene Cir.Cuz og Moi. Honnør til dere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer