Mye skrik, lite tull

«The Interview» er mer opptatt av sitt eget anus enn av storpolitikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Når Nord-Korea kalte «The Interview» for en terrorhandling, er det bare å vente på hva som vil komme av skjellsord fra verdens rektum (Rektumer? Rekti?) som strengt tatt blir gjenstand for vel så harde angrep og vel så nådeløst hån enn den strålende leder Kim Jong Un.

Guttetonen Kompisene James Franco og Seth Rogen er ikke bare skjøvet lengst frem på plakaten, de er også engasjert bak kamera, som henholdsvis produsent og medregissør/manusforfatter, og de henter frem en humor av kjent og etter hvert litt slitt merke. Det er igjen snakk om en litt sløv, litt frekk, innforstått, referansetung og underlivsbasert humor som går som dovne kasteballer kamerater imellom mens verden faller sammen rundt dem.

Faktisk er dette handlingsreferatet ikke så ulikt det som har hendt i det virkelige liv: Det som antagelig begynte som en fnisete tenk-om-nachspielprat ente opp som global nyhetsoverskrift og etterretningsmessig stridseple etter at Sony Pictures ble hacket og truet på grunn av filmens innhold. Kinokjedene slapp filmen som glødende jern og en stund så det ut til at Sony ville la seg bringe i knestående av vage trusler og holde filmen unna offentligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer