Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Myrdet etter Springer-show

Et par som deltok i Jerry Springer-programmet «Min ekskone forfølger oss», er nå etterlyst for mord på ekskona som forfulgte dem.

Etter mandagens Jerry Springer-show fant politiet Nancy Campbell-Panitz slått til døde i huset hun og eksmannen kranglet om. Ekteparet Ralf og Eleanor Panitz er nå etterlyst av politiet. Ralf, Eleanor og eksen Nancy var gjester på Springer-showet som ble tatt opp i mai og vist mandag kveld. Der kranglet de tre så busta føyk.

Kvinner kranglet

Ralf og Eleanor mente at Nancy Campbell-Panitz ikke lot dem være i fred. Nancy på sin side ante ikke at eksmannen hadde giftet seg med Eleanor før hun kom på showet.

Politiet i Sarasota i Florida mener nå at Nancy sannsynligvis har blitt slått til døde mens programmet ble sendt. Naboer skal ha hørt to kvinner krangle voldsomt. Da politiet kom, like etter programslutt, var Nancy død.

Tragedie

Springers pressetalsmenn uttaler at dette er en «forferdelig tragedie» og at Springer vil samarbeide med politiet for å oppklare saken. Det er ikke uvanlig at Springer-showene ender i håndgemeng, men dette er første gang drap har vært inne i bildet.

- Uff, dette var ekkelt. Vi ville aldri funnet på å sende den gjeldende episoden. Vi sluttet å sende Jerry Springer etter nyttår, så det blir ikke aktuelt uansett, sier informasjonsansvarlig i TV3 Marianne Melfald til Dagbladet.

VIL SAMARBEIDE: Jerry Springer vil samarbeide med politiet for å oppklare drapet på en av gjestene i showet hans
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media