MySpace søker filmregissør

Skal lage film til 12 millioner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Nå kan du bli filmregissør gjennom MySpace. Det vil si, iallfall hvis du er over 18 år og bor i Storbritannia.

Nettsamfunnet MySpace har gått sammen med produksjonsselskapene Vertigo Films og Film 4 om konkurransen MyMovie MashUp. De har satt seg fore å finne den aller beste britiske kortfilmmakeren som har lagt ut materialet sitt på MySpace.

Stjernespekket jury

I juryen sitter blant annet skuespiller Sienna Miller, regissøren Anthony Minghella, «Trainspotting»-produsent Andrew MacDonald og «The Last King of Scotland»-regissør Kevin MacDonald, skriver the Guardian.

Den heldige utplukkede får tilbud om å regissere en spillefilm med et budsjett på over 12 millioner kroner, det vil si litt mindre enn en middels norsk spillefilm. MySpace-filmen skal etter planen få premiere både på kino, MySpace og video i 2008.

Ifølge BBC News vil MySpace også gi sine brukere mulighet til å bidra til filmmanuset og prøvespille for roller i filmen.

Ikke bestemt sjanger

Og ikke nok med det. Etter at juryen har plukket ut fem potensielle regissører på bakgrunn av MySpace-kortfilmene deres, får millioner av Myspace-brukere selv kåre vinneren. Vedkommende skal umiddelbart begynne å jobbe med filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer