«South Park»:

Mysterium slår sprekker etter 24 år

Fansen mener de kan ha oppdaget en skjult forbindelse som forklarer seriens mest gjennomgående logiske brist.

FORTSATT POPULÆRT: South Park har holdt på siden 90-tallet, og i 2014 kom spillet South Park: The Stick of Truth. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Helt siden «South Park» sin spede begynnelse i 1997, har en av gjengangerne i serien vært de utallige, og ofte makabre måtene karakteren Kenny McCormick må bøte med livet. Som regel etterfulgt av punchlinen «Oh my god, they killed Kenny! You bastards!»

Kenny dukker imidlertid så godt som alltid opp igjen i neste episode ved kameratene Cartman, Stan og Kyle sin side, som om ingenting skulle ha skjedd.

Hvorfor bare Cartman er den som synes å være klar over Kennys mange dødsfall har lenge vært et mysterium. Nå mener fansen at hintene om en skjult forbindelse mellom Kenny og Cartman kan ha vært der helt siden starten.

Blir født på ny

Det var først i 2010, i seriens fjortende sesong, at de mange dødsfallene og gjenoppståelsene ble forklart i programmet, skriver Digital Spy.

Da kom det fram at årsaken til at Kenny alltid gjenoppstår, er at foreldrene hans har deltatt i en kult ved navn Cthulhu. Hver gang han dør, blir han født på ny av moren sin, og på kort tid eldes han til den samme alderen han var før han døde.

I den samme episoden konfronterer Kenny de tre kompisene, og sier: «Jeg dør hele tida, og dere drittsekker husker det aldri!»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer