Mystisk erotikk

Det blir hett og sexy for Heather Graham og Joseph Fiennes i thrilleren «Killing Me Softly»

Heather Graham og Joseph Fiennes er på plass i London, hvor de skal spille inn den erotiske thrilleren «Killing Me Softly».

Filmen er en adaptasjon av en roman av Nicci French. «Killing Me Softly» handler om en ung kvinne (Graham) som er villig til å risikere alt for en ung, vakker mann (Fiennes) hun tilfeldigvis møter på vei til jobben en dag. De to fremmede havner i senga før de i det hele tatt har utvekslet navn. Hun skiller seg fra ektemannen sin og gifter seg med Fiennes. Først etter en stund begynner hun å lure på fortiden til sin mystiske mann - og da begynner selvsagt problemene.

«Killing Me Softly» markerer den engelsk språklige debuten til den kinesiske regissøren Chen Kaige. Han er mannen bak suksessen «Farvell, min Konkubine» (1993) og den erotiske «Temptress Moon» (1996) med Leslie Cheung og Gong Li.

Heather Graham slo for alvor gjennom som Rollergirl i «Boogie Nights (1997). Den blonde skjønnheten har ellers spilt mordoffer i «Skrik 2» (1997) og sexy spion i «Austin Powers: Spionen som spermet meg» (1999)

Joseph Fiennes har lenge hatt en stor karriere på Londons teaterscene. 1998 var året han slo gjennom på film. Da slo han gjennom i filmen om dronning Elizabeth den 1 mot Cate Blanchett i «Elizabeth» og mot Gwyneth Paltrow i Oscar-vinneren «Shakespeare in Love» (1998).

EROTIKK: Heather og Joseph går til sengs sammen.