Mystisk forsvinning.

Katie Holmes fra «Dawsons Creek» plages av mystiske syner i ny film.

Katie Holmes er et aktuelt navn for den psykologiske thrilleren «Abandoned» i regi av Ed Zwick («The Siege»).

Filmen handler om en ung jente som plages av forstyrrende og skremmende syner om kjæresten som forsvant helt plutselig for et år siden. Holmes begynner å lure på om hun selv kan ha hatt noe mer forsvinningen å gjøre.

Hva skjer på filmfronten?

DIE HARD 4 er fortsatt på planleggingsstadiet og Bruce Willis er fortsatt med, skriver Cinema Confidential. Willis er derimot lei av all volden og vil tone ned actionsekvensene for den fjerde filmen.

AUSTIN POWERS 3 er også på planleggingsstadiet, sier regissør Jay Roach. Mike Myers er ombord og de er begge ganske sikre på at film nummer tre kommert il å være en prequel - med andre ord at handlingen er satt forutfor de to andre filmene.

CHOW YUN-FAT: Mannen bak «Crouching Tiger, Hidden Dragon», Ang Lee ønsker å lage en oppfølger til filmen. Stjernene Chow Yun-Fat og Michelle Yeoh har allerede sagt ja og det er klart at også denne filmen blir en prequel.

CHRIS ROCK skal lære New Yorkerne gode manerer i «Mr. Etiquette». Rock skal spille en turguide som mister kjæresten sin. I et desperat forsøk på å vinne henne tilbake setter han seg den umulige oppgaven å lære folket i New York gode folkeskikk.

WESLEY SNIPES OG VING RHAMES tar på seg boksehansker for filmen «Undisputed». Boksemester Rhames havner i fengsel og må slåss mot Snipes i en macho-kamp på liv og død i fengsel.JON BON JOVI skal spille i oppfølgeren til John Carpenters «Vampires». Oppfølgeren heter «Vampires: Los Muertos» og filmingen starter neste år i Mexico.REBECCA ROMIJN-STAMOS går fra Mystique i «X-men» til stjerne over naten i «Simone». Al Pcino spiller her en filmprodusent som skaper en dataanimert skuespiller alle tror er virkelig. Stamos spiller en virkelig skuespiller som blir forvekslet med dataanimasjonen.

McG, mannen bak «Charlie's Angels» har landet en ny millionavtale for sin neste film «Dreadnaughts». Filmen handler om hvordan det amerikanske militæret ved et ulykkestilfelle senker et sivilt skip i Atlanterhavet.

JENNIFER ANISTON skal spille hovedrollen i thrilleren «Chain of Evidence», skriver Film Unlimited. Hun skal spille politi som går undercover i et Hells Angels miljø for å avsløre et narkotikahandel.

LIZ HURLEY og Dennis Leary skal spille i «Dawg». Filmen skal regisseres av Victoria Hochberg, en av kvinnene bak «Ally McBeal» og «Sex in the City». Filmen handler om en mann som må gå rundt å be om unnskyldning til alle kvinner han har bedratt. Liz Hurley skal spille advokaten som drar sammen med ham på sin Mea Culpa-reise.