Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Mystisk, morsom krimroman full av ville innfall

Bobler av viten og fortellerglede.

POPULÆR: Den franske historikeren Fred Vargas er prisbelønt for krimromanene sine. Foto: ASCHEHOUG / Astrid di Crollalanza
POPULÆR: Den franske historikeren Fred Vargas er prisbelønt for krimromanene sine. Foto: ASCHEHOUG / Astrid di Crollalanza Vis mer

Fred Vargas (pseudonym for historikeren Frédérique Avdoni-Rouzeau) er den eneste krimforfatteren som har mottatt den høythengende krimprisen «The International Dagger Award» hele tre ganger. I bøkene hennes vrimler det av gamle myter og sagn, og historiske detaljer får ofte avgjørende betydning for både forbrytere og etterforskere. Persongalleriet er dessuten av det fargerike slaget, med kommisar Adamsberg i spissen for en etterforskergruppe som ikke skal tros på, bare oppleves. Vargas bobler av viten og fortellerglede, og slår om seg med lange snirklete setninger, fulle av assosiasjoner og overraskende bilder.

Et sympatisk villsvin

I årets bok, som er den syvende i serien om Adamsberg og hans kumpaner, blir vi først presentert for to selvmord som får politietterforskerne til å stusse. I nærheten av likene finner man nemlig et mystisk tegn som ingen klarer å tolke. Da det dessuten viser seg å være en forbindelse de to imellom, ringer det en bjelle.

Sommertilbud på Dagbladet Pluss

De beste leseopplevelsene, guider og eksperttips!

3 MÅNEDER

SOMMERTILBUD - 80% rabatt

49 kr

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 49 kr Fornyes automatisk til 249,-/kvartal

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (249,-/kvartal) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE

55 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?