PROBLEMER: Apple og Steve Jobs kaller inn til pressekonferanse, trolig for å snakke om antenne-problemene til nye iPhone 4. Foto: AP/Scanpix
PROBLEMER: Apple og Steve Jobs kaller inn til pressekonferanse, trolig for å snakke om antenne-problemene til nye iPhone 4. Foto: AP/ScanpixVis mer

Mystisk pressekonferanse for iPhone 4

Journalister blir gitt én dags varsel.

||| (Dagbladet): På svært kort varsel har Apple og sjef Steve Jobs invitert pressen til å delta på en pressekonferanse for iPhone 4 som skal holdes fredag.

Men årsaken har de ikke ønsket å si noe om.

- Personen som informerte meg ville ikke si noe annet enn at det dreide seg om iPhone 4, skriver journalisten i Huffington Post.

Antenneproblemer Det er likevel all grunn til å tro at møtet skal handle om iPhone 4s mye omtalte antenneproblemer.

Etter å først ha fått glimrende kritikker, valgte nemlig forbrukerombudet Consumer Union å advare folk mot å kjøpe den nye telefonen.

Tester gjort av forbrukermagasinet Consumer Reports, avslører at telefonen mister telefonsignalet helt eller delvis når man berører et visst punkt nede i venstre hjørne av telefonen.

«Bisarr»
Kritikere hevder at dette kan føre til at samtaler blir brutt. Nå antas det altså at dette er bakgrunnen for haste-pressekonferansen.

Den anerkjente teknobloggen TechCrunch, beskriver den korte varselen som «bisarr».

Invitasjonen ble sendt ut onsdag kveld/natt amerikansk tid, noe som i realiteten ga pressen på østkysten kun én dags varsel, skriver TechCrunch.

Bloggen antar at Jobs sitt stunt arrangeres for å håndtere antenne-problemet før det blir for stort, og for å forsøke å overbevise journalistene om at antenna faktisk er den beste som noen gang har blitt produsert av Apple.