«Skam» sesong 3

Mystisk «Skam»-side skaper spekulasjoner blant fansen

NRK: - Har ingen ting med nettsiden å gjøre. 

IKKE NRK: Etter å ha hatt sekundvis nedtelling i flere dager viste denne teksten seg på nettstedet flappyisak.no onsdag formiddag. NRK avkrefter at de har noe med nettstedet å gjøre. Foto: Skjermdump / flappyisak.no
IKKE NRK: Etter å ha hatt sekundvis nedtelling i flere dager viste denne teksten seg på nettstedet flappyisak.no onsdag formiddag. NRK avkrefter at de har noe med nettstedet å gjøre. Foto: Skjermdump / flappyisak.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Nettstedet flappyisak.no har skapt diskusjon på den lukkede «Skam»-gruppa på Facebook de siste dagene.

Fansen er etter alt å dømme overmodne for en ny sesong, og flere har tolket den sekundvise nedtellinga på nettsiden som ei nedtelling til den kommende tredjesesongen.

Onsdag formiddag kom nedtellinga til en slutt, og da åpenbarte teksten «er du klar?» og «MANDAG 20:00» seg, i gjenkjennelig «Skam»-font og -farge.

Personen på bildet er karakteren Isak (Tarjei Sandvik Moe), som er hovedperson i den kommende sesongen.

Redaksjonssjef i NRK P3, Håkon Moslet, sier til Dagbladet at NRK ikke har noe med nettsiden å gjøre.

- Det er sikkert noen fans som driver den, og som utgir seg for å lage en nedtelling til serien starter. Det er fri fantasi inne i bildet, sier Moslet.

Jobber med manus

Dermed kan det tyde på at fans må smøre seg ytterligere med tålmodighet i påvente av et gjensyn med Isak, Noora, Sana, gutte-Chris og de andre «Skam»-karakterene.

Selv vil ikke Moslet røpe når den nye «Skam»-sesongen faktisk har premiere.

- Vi går ikke ut med når serien starter, sier P3-redaksjonssjefen på sedvanlig ordknapt vis.

- Det kommer en ny «Skam»-sesong i løpet av høsten. Vi jobber selvfølgelig veldig iherdig med forberedelsene til en ny sesong, inkludert manusskriving.

Nye karakterer

Om innspillinga er i gang, vil ikke Moslet kommentere.

Han forteller imidlertid at seerne kan vente seg nye karakterer i sesong tre, i tillegg til dem man kjenner fra sesong to.

- Thomas Hayes (William, journ. anm.) er ute. Ellers er det casten man kjenner. Og som det kom nye karakterer i sesong to, vil det også komme nye karakterer i sesong tre, sier Moslet.

I forrige uke ble det kjent at 16 år gamle Ruby Dagnall, som har tittelrollen i den kinoaktuelle filmen «Rosemari», har en rolle i den kommende sesongen.

Tidligere i sommer kom sjokknyheten om at Thomas Hayes, som var svært sentral i forrige sesong, slutter i «Skam».

Elevene ved «SKAM»-skolen: - Ja, det arrangeres hooke-fester
Se Skavlan imitere «Skam»-Noora: - Jeg ekke forelska i William

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer