«Bohemian Rhapsody»

Én dag før Freddie Mercury døde, avslørte han sin tragiske skjebne

- Tida er nå kommet for at mine venner og fans rundt i verden skal få vite sannheten, erklærte Freddie Mercury.

TILBAKEHOLDEN: Freddie Mercury skjulte lenge både sin legning og AIDS-sykdommen for offentligheten. Men dagen før han døde erkjente han i en offentlig uttalelse at han hadde AIDS, og at han hadde holdt tilbake denne informasjonen for å beskytte de rundt seg. Foto: AFP / NTB scanpix
TILBAKEHOLDEN: Freddie Mercury skjulte lenge både sin legning og AIDS-sykdommen for offentligheten. Men dagen før han døde erkjente han i en offentlig uttalelse at han hadde AIDS, og at han hadde holdt tilbake denne informasjonen for å beskytte de rundt seg. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag er det premiere for den nye filmen «Bohemian Rhapsody», som er en hyllest til bandet Queen, deres musikk og deres vokalist Freddie Mercury.

- Jeg satt igjen med et smil og en liten tåre i øyekroken etter å ha sett filmen. Det er ikke en dokumentar, men en filmatisering som skal spille på følelser, sier den norske rockeren Åge Sten Nilsen, som i ti år har covret Queen med showet «The Show Must Go On».

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer