Én spilte prostituert, én fikk sæd i håret, en annen kunne lese kvinners tanker

Dette er de mest inntjenende romantiske komediene noensinne.

1. PLASS: Filmen «Pretty woman», med Richard Gere og Julia Roberts i hovedrollene, er den mest inntjenende romantiske komedien noensinne, ifølge nettstedet Female First. Foto: Stella Pictures
1. PLASS: Filmen «Pretty woman», med Richard Gere og Julia Roberts i hovedrollene, er den mest inntjenende romantiske komedien noensinne, ifølge nettstedet Female First. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det blir laget en rekke romantiske komedier i året, og mange av dem går også svært bra på kino.

Nettstedet Female First har nå laget en oversikt over de romantiske komediene, også kalt «rom-kom», som har spilt inn mest penger.

Tjente inn nesten tre milliarder Av alle verdens romantiske komedier er det filmen «Pretty woman» som har tjent mest penger, ifølge nettstedet.

Og med sine inntjente 463 millioner dollar, nesten tre milliarder norske kroner, er det ikke mange som kan slå den kjente filmen.

Den noe politisk ukorrekte filmen, med Richard Geere og Julia Roberts i hovedrollene, er fortsatt en av de mest populære romatiske filmene i dag.

«Sex and the city» På andreplass på nettstedets liste ligger «Sex and the city». Etter enorm suksess med TV-serien, ble det til slutt laget en film.

Etter en pause som Miranda, Carrie, Charlotte og Samantha, spilte Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon og Kristen Davis inn en av de mest inntjenende romantiske komediene noensinne.

Ifølge nettstedet spilte filmen inn over 415 millioner dollar. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer