'N Sync gjorde storslagent comeback

Ungpikeidolene tok publikum med storm, ni år etter forrige konsert.

COMEBACK: Ryktene som har gått i flere uker ble natt til i dag endelig bekreftet da 90-talls boybandet 'N Sync holdt sin første konsert på ni år under MTV Video Music Awards. Foto: Stella Pictures
COMEBACK: Ryktene som har gått i flere uker ble natt til i dag endelig bekreftet da 90-talls boybandet 'N Sync holdt sin første konsert på ni år under MTV Video Music Awards. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Rykter om et mulig comeback fra 90-talls boybandet 'N Sync har svirret lenge, men det var først i går, under prisutdelingen MTV Video Music Awards, at fansen av de tidligere ungpikeidolene fikk oppfylt den etterlengtede drømmen.

90-tallshelter Bandet, som ikke har holdt noen konserter på ni år, var et av 90-tallets største, og det var gjennom 'N Syncs suksess at Justin Timberlake etterhvert fikk sitt solo-gjennombrudd.

Det var Timberlake som startet showet, med fremførelser av superhits som «Sexy Back», «Cry Me a River» og «Rock Your Body», før resten av medlemmene av det tidligere boybandet ankom scenen, til publikums store fryd.

Gruppa begynte comeback-konserten med låta «Girlfriend», men det var først da introen til superhiten «Bye Bye Bye» ble spilt at publikum tok helt av og jubelen stod i taket.

Ungpikeidoler Det populære boybandet, bestående av Justin Timberlake, Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, og Chris Kirkpatrick, fikk sitt store gjennombrudd med låta «I want you back» i 1998, og solgte over 50 millioner album frem til gruppas oppløsning ble bekreftet i 2007.

'N SYNC: Det er slik vi var vant til å se gutta i boybandet 'N Sync da de var på toppen av sin karriere i 2000. Nå, 13 år senere, har de gjort sin første comeback-konsert på ni år. Foto: Scanpix
'N SYNC: Det er slik vi var vant til å se gutta i boybandet 'N Sync da de var på toppen av sin karriere i 2000. Nå, 13 år senere, har de gjort sin første comeback-konsert på ni år. Foto: Scanpix Vis mer

Til mange fans store skuffelse ser det ut til at comeback-konserten som ble holdt under MTV Video Music Awards i natt ikke kommer til å gjentas med det første.