«Stranger Things» og «Narcos» kan lastes ned fra Netflix.

Nå åpner Netflix for at du kan laste ned tv-serier og filmer

Men foreløpig gjelder det bare for noen av seriene.

STRØMMETJENESTE: Netflix har til nå utelukkende vært en strømmetjeneste. Men nå har seriegiganten også åpnet for nedlastning. Foto: AP
STRØMMETJENESTE: Netflix har til nå utelukkende vært en strømmetjeneste. Men nå har seriegiganten også åpnet for nedlastning. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): På sine sider melder Netflix at de har lagt til en ny tjeneste, som gjør det mulig å laste ned seriene, slik at du kan se dem uten internettilgang.

Ny funksjon

I pressemeldinga skriver Netflix at de har lagt til en egen funksjon for nedlastning, og at den nye versjonen vil være tilgjengelig hvis du oppdaterer Netflix-appen. Oppdateringa skal være tilgjengelig nå, for både iOS og Android.

Den nye valgmuligheten skal ifølge Netflix gjøre det mulig for deg å se på seriene dine også på steder der det er dårlig internettsignaler, som for eksempel når du sitter på flyet, på t-banen eller er langt til fjells.

- Selv om mange av våre medlemmer ser på Netflix hjemmefra, har vi ofte hørt at de også vil fortsette med sin Stranger Things-maraton når de sitter på fly, eller andre steder der internett er begrenset eller for dyrt, skriver direktør for produktinnovasjon hos Netflix, Eddy Wu, i pressemeldinga.

Foreløpig bare utvalgte serier

Wu opplyser også om at det ikke vil medføre noen ekstra kostnader å bruke nedlastningsfunksjonen.

Men foreløpig skal det bare være de mest populære tv-seriene, som «Orange is the New Black», «Narcos», og «The Crown», som nå skal være mulig å laste ned.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer