TARZAN OG JANE: Margot Robbie og Alexander Skarsgård skal kle seg opp i lendeklede og spille kjærester i Warner Brothers nye «Tarzan»-film. Foto: Stella Pictures
TARZAN OG JANE: Margot Robbie og Alexander Skarsgård skal kle seg opp i lendeklede og spille kjærester i Warner Brothers nye «Tarzan»-film. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå blir de film-kjærester

Skal spille i ny «Tarzan»-film.

(Dagbladet): Ikke lenge etter at hun spilte kona til Leonardo DiCaprio i «The wolf of wall street», skal australske Margot Robbie spille kjæresten til Alexander Skarsgård i Warner Brothers nye «Tarzan»-film.

Ifølge The Warp skal Jerry Weintraub produsere filmen, mens Davis Yates, mannen bak de fire siste «Harry Potter»-filmene, skal lage 3D-animasjonene som skal være med i filmen.

Emma Stone sto også på castinglista, melder Deadline, men Maggie Robbie kapret rollen som trolig vil innebære lendeklede-kostyme, når hun entrer jungelen som Tarzans kjæreste, Jane.

Kjente skuespillere Flere som vil være synlig i filmen er skuespiller Samuel L. Jackson og Christoph Waltz.

For første gang, siden Quentin Tarantinos «Django Unchained», gjenforenes de som kolleger i en film.

- Vi har samlet en fantastisk internasjonal gruppe med skuespillere for denne ekstraordinære historien. Warner Bros. har også inngått lange og suksessrike samarbeid med både David Yates og Jerry Weintraub, og vi ser frem til å se hva teamet har å levere denne gangen, sier Greg Silverman, ansvarlig for internasjonal produksjon i Warner Bros.

Et tidsløst mysterium I 1999 kom tegnefilmselskapet Walt Disney ut med en animert «Tarzan»-film, som ble sett verden over. Filmen stammet fra en historie som har vært kjent i en årrekke.

- «Tarzan» har vært en tidløs og mystisk karakter i litteratur og kino i mer enn hundre år. Opplevelsene til en mann som ble delt mellom to verdener har gjort inntrykk på både unge og eldre mennesker. Vi er spente på å fremføre ham på scena for en ny generasjon, sier Sue Kroll, ansvarlig for internasjonal markedsføring- og distribusjon i Warner Bros. 

Warner Bros. distribusjonsansvarlig, Dan Fellman, kunne også melde at «Tarzan» vil komme på amerikanske kinoer 1. juli i 2016.

- Dette er et perekt tilskudd for filmsesongen om sommeren, med en kombinasjon av action, opplevelse, romantikk og spenning som vil appellere til mange publikummere, legger han til.

«TARZAN, THE APE MAN»: Da denne filmen, regissert av John Derek, hadde premiere i 1981, var omtalene basert på nakenheten som ble vist i den. Her står skuespillerne Bo Derek og Miles O'keefe. Foto: Stella Pictures
«TARZAN, THE APE MAN»: Da denne filmen, regissert av John Derek, hadde premiere i 1981, var omtalene basert på nakenheten som ble vist i den. Her står skuespillerne Bo Derek og Miles O'keefe. Foto: Stella Pictures Vis mer