Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå blir Desirée seermagnet

TV-kanalene går stadig lenger i jakten på seere. Kjønnsopererte Desirée Hafstad (34) fra Bergen skal lokke seere til «Kråkeslottet». På kanalens oppfordring!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I starten besto realityseriene av såkalte vanlige mennesker. Deretter utvidet TV-kanalene registeret med homoseksuelle og homsehatere i samme program, for å få opp temperaturen under opptak og hos seerne.

Ikke klovn

Da TV3 trengte spennende personer til «Kråkeslottet» ba de kjønnsopererte Desirée Hafstad om å bli med.

- Hun er den eneste av programmets deltakere som ikke selv søkte om plass, bekrefter informasjonsdirektør Marianne Melfald.

- Hun ble tatt ut fordi hun har en spennende historie å fortelle. Hun skal absolutt ikke være programseriens klovn, sier Melfald.

Frykter det verste

Men Desirée Hafstad er spent på mottakelsen blant deltakerne og seerne:

- Jeg er forberedt på det verste. Jeg har ikke fortalt de andre at jeg gjennomførte kjønnsskifte for 13 år siden, men det hviskes allerede i krokene, og jeg tror de har fattet mistanke. Jeg håper det ikke skal bety noe. Jeg vil at de skal bli kjent med meg som menneske, ikke som kjønnsoperert.

- Tror du på det selv?

- Jeg håper.

- Hva med seernes reaksjon?

- Det kan bli tøft. Men jeg håper på det beste, sier Desirée, som har gjort sin fortid godt kjent gjennom tidligere avisintervju i hjembyen.

- Jeg har ingenting å skjule. Dersom jeg gir de kjønnsopererte et ansikt, så er det fint. Men det er ikke derfor jeg svarte ja da jeg ble spurt om å være med. Jeg skal være meg selv og gjøre mitt beste. Så blir det om å gjøre å ikke stikke seg for mye fram i starten, avslutter Desirée Hafstad.

PS: «Kråkeslottet» seriestarter på TV3 i kveld klokka 20.00.

MED KVINNELIST: Desirée Hafstad skiftet kjønn for 13 år siden. Hun frykter ikke selv å bli betraktet som TV3s lokkemat for å trekke seere til «Kråkeslottet».
Hele Norges coronakart