Nå blir det en tredje sesong av «Skam»

Serieskaperen bekrefter, ifølge NRK.

POPULÆRE:  «Skam»-karakterene (fra venstre) Sana, Eva, Chris, Vilde og Noora har blitt gjengen «alle» vil være en del av. I virkeligheten heter de unge skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK
POPULÆRE: «Skam»-karakterene (fra venstre) Sana, Eva, Chris, Vilde og Noora har blitt gjengen «alle» vil være en del av. I virkeligheten heter de unge skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det blir en tredje sesong av den svært populære NRK-serien «Skam».

Det bekreftet serieskaperen Julie Andem på Nordiske mediedager i Bergen i dag.

- Det blir en sesong 3. Jeg begynner å skrive på den før sommeren, sa Andem ifølge NRK.

Dermed blir ungdommene ved Nissen videregående skole å se i hvert fall en sesong til, skriver rikskringkasteren.

Kritikerrost Første sesong av «Skam» ble en av fjorårets mest kritikerroste tv-serier og ungdomserien fikk ros fra seere og kommentatorer i alle aldre.

Episodene i «Skam» legges først ut på NRKs nett-tv, før de senere vises i repriser på lineær tv. Til tross for dette hadde flere av episodene i første sesong godt over 200 000 seere og majoriteten så serien på nett.

Første episode av andre sesong ble sluppet på nett i mars og seertallene overgikk på bare noen dager fjoråret.

- Ganske heftige På noen dager så rundt 80 000 første episode på nett og 20 000 så episoden på vanlig tv. NRKs analysesjef, Kristian Tolonen, sa til Dagbladet tallene er svært uvanlige.

- I 2016 er det fortsatt sånn at folk flest ser tv på den tradisjonelle måten. Så disse tallene er ganske heftige, sier Tolonen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer