<strong> POPULÆRE:</strong>  «Skam»-karakterene (fra venstre) Sana, Eva, Chris, Vilde og Noora har blitt gjengen «alle» vil være en del av. I virkeligheten heter de unge skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK
POPULÆRE: «Skam»-karakterene (fra venstre) Sana, Eva, Chris, Vilde og Noora har blitt gjengen «alle» vil være en del av. I virkeligheten heter de unge skuespillerne Iman Meskini, Lisa Teige, Ina Svenningsdal, Ulrikke Falch og Josefine Frida Pettersen. Foto: NRK Vis mer

Nå blir det en tredje sesong av «Skam»

Serieskaperen bekrefter, ifølge NRK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det blir en tredje sesong av den svært populære NRK-serien «Skam».

Det bekreftet serieskaperen Julie Andem på Nordiske mediedager i Bergen i dag.

- Det blir en sesong 3. Jeg begynner å skrive på den før sommeren, sa Andem ifølge NRK.

Dermed blir ungdommene ved Nissen videregående skole å se i hvert fall en sesong til, skriver rikskringkasteren.

Kritikerrost Første sesong av «Skam» ble en av fjorårets mest kritikerroste tv-serier og ungdomserien fikk ros fra seere og kommentatorer i alle aldre.

Episodene i «Skam» legges først ut på NRKs nett-tv, før de senere vises i repriser på lineær tv. Til tross for dette hadde flere av episodene i første sesong godt over 200 000 seere og majoriteten så serien på nett.

Første episode av andre sesong ble sluppet på nett i mars og seertallene overgikk på bare noen dager fjoråret.

- Ganske heftige På noen dager så rundt 80 000 første episode på nett og 20 000 så episoden på vanlig tv. NRKs analysesjef, Kristian Tolonen, sa til Dagbladet tallene er svært uvanlige.

- I 2016 er det fortsatt sånn at folk flest ser tv på den tradisjonelle måten. Så disse tallene er ganske heftige, sier Tolonen til Dagbladet.

Ifølge Håkon Moslet, redaksjonssjef for TV i NRK P3, har serien satt nettrekord for NRK.

- Det er den mest populære serien i nett-tv noen gang. Aldri før har så mange sett en NRK-serie på nett, sa Moslet til Dagbladet.

Den populære ungdomsserien «Skam» oppdateres med flere klipp og innlegg på P3s nettsider gjennom uka.

Dagbladet oppdaterer saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer