Nå blir det Liv og Rai Rai

Nå blir det liv og Rai Rai for Elisabeth Andreassen og Liv Marit Wedvik.

TRONDHEIM (Dagbladet): De har skrevet kontrakt med det D.D.E.-eide artistbyrået Rai Rai Entertainment. Det har også sterke trøndernavn som Åge Aleksandersen og Terje Tysland.

-  Før jul hadde vi bare D.D.E. å ta oss av, så nå er stallen kraftig utvidet. Vi jobber med noen flere navn, men vil bare ha så mange som vi kan greie å følge opp på en skikkelig måte, sier D.D.E.-medlem og daglig leder i Rai Rai Entertainment Bård Iversen til Dagbladet.

Byrået har slagordet «folkelig kvalitet», og vil ha artister som passer inn i det begrepet.

-  Det skal være kvalitet, men samtidig folkelig underholdning. Vi vil ha artister vi kan være på bølgelengde med. Skal samarbeidet fungere, må vi snakke samme språk, sier Iversen.

Bettan

Elisabeth Andreassen har stor tro på sitt nye artistbyrå.

-  Det er en gjeng ryddige gutter, som har god erfaring og kjempesuksess selv. De har vært ute på veien i årevis og vet hva de holder på med, i tillegg til at de er utrolig hyggelige. Så jeg synes dette er veldig gøy, sier Bettan.

Liv Marit Wedvik sier at Bård Iversen er blitt hennes personlige manager, og at han har god peiling fordi han er ute på veien selv.

 TIL D.D.E.:  - Det vil skje store ting, så jeg gleder meg, sier Liv Marit Wedvik, som nå er i stallen til D.D.E. sitt selskap. Foto: Ørn E. Borgen
TIL D.D.E.: - Det vil skje store ting, så jeg gleder meg, sier Liv Marit Wedvik, som nå er i stallen til D.D.E. sitt selskap. Foto: Ørn E. Borgen Vis mer

-  Rai Rai Entertainment satser på noen få og store artister og jobber intensivt med dem. Derfor synes jeg at jeg er veldig heldig som er blitt en del av stallen deres, sier Wedvik.

-  De har en innmari viktig jobb, og da er det trygt å vite at de kan landeveien ut og inn. Vi har dessuten mye av det samme publikummet.

-  Hva betyr den geografiske avstanden mellom deg og byråets hovedkontor i Namsos?

-  Det er overhodet ikke noe problem. Vi snakkes flere ganger om dagen, og møter hverandre når det må til, sier Liv Marit Wedvik.

Ny plate

Elisabeth Andreassen er i ferd med å avslutte turneen med International Tussler Society. I april skal hun spille inn ny plate og opptre i Royal Albert Hall i London, før hun legger ut på sommerturné i Norge.

Liv Marit Wedvik er mer hemmelighetsfull.

-  Jeg har store planer, men hva de går ut på er foreløpig en hemmelighet. Det vil skje store ting, så jeg gleder meg, sier Wedvik.

Rai Rai Entertainment jobber nå med «Folkefesten», som skal arrangeres over hele landet i sommer, litt etter modell av de svenske Folkpark-konsertene.

Årets norske folkefest har unionsoppløsningen som tema, D.D.E. og Carola Häggkvist skal opptre og hele Norges svenske skal kåres.