VRIKK OG GNIKK: Channing Tatum skaper begeistring som Magic Mike i Steven Soderberghs siste suksess.
VRIKK OG GNIKK: Channing Tatum skaper begeistring som Magic Mike i Steven Soderberghs siste suksess.Vis mer

Nå blir det mer av dette

Innspillingen av «Magic Mike 2» starter til høsten.

(Dagbladet): Skuespiller Joe Maginello hevder at innspillingen av «Magic Mike 2» starter til høsten. Det sier han i et intervju med collider.com

- Gleder meg vilt - Ja, innspillingen starter til høsten. Jeg tror de kommer til å annonsere det snart. Det er helt vilt, jeg trodde ikke dette ville bli min første oppfølger. Og jeg trodde ikke dette ville bli min karrierevei. Men når det er sagt, så betyr det bare at jeg ikke alltid vet best. Den første innspillingen var en fest, og jeg kan nesten ikke vente til gjengen skal samles igjen, sier Maginello til nettstedet.

Maginello bekrefter at han igjen skal spillemannlig stripper sammen med Channing Tatum, Matthew McConaughey og Matt Bomer, i oppfølgeren til komedien «Magic Mike».

Enorm suksess Den første filmen ble en stor suksess, og spilte inn 1 milliard norske kroner på verdensbasis. «Magic Mike» fikk terningkast fire av Dagbladets anmelder, og Inger Merete Hobbelstad har skrevet at filmen er en kommentar til den økonomiske krisen i USA.

Tatum aktuell for Nesbø-film Hollywood-kjekkasen Channing Tatum er bekreftet til oppfølgeren. Tatum var nylig i Oslo, der han spiste sushi med Jo Nesbø. Under middagen diskuterte de to innspillingen av Nesbøs bok «Sønnen», der Tatum er påtenkt en rolle.

- Jeg er en stor fan av Jo. Vi tok turen for å møte ham, bli kjent med ham. Han er en utrolig kunstner og en av de mest talentfulle forfatterne der ute, sa Tatum til Dagbladet den gangen.

På spørsmål om hva han synes om norske jenter, svarte Tatum:

GJENSYN: Matthew McConaughey blir igjen å se som mannlig stripper i «Magic Mike 2». Foto: Stella Pictures.
GJENSYN: Matthew McConaughey blir igjen å se som mannlig stripper i «Magic Mike 2». Foto: Stella Pictures. Vis mer

- Jeg ser ikke på jenter. Jeg er gift. Norske jenter eksisterer ikke i min verden, men jeg er sikker på at de er vakre, sier skuespilleren, som er gift med Jenna Dewan.

Maginello er også kjent for sin rolle i serien «True Blood», og under MTV Movie Awards i 2012 stjal han oppmerksomheten da han dukket opp som halvnaken brannmann da han skulle dele ut prisen til «beste forvandling på lerretet».

I Oslo
Channing Tatum og Jo Nesbø
Foto: Marius Gulliksrud
I Oslo Channing Tatum og Jo Nesbø Foto: Marius Gulliksrud Vis mer
ÅRETS SELFIE: Channing Tatum klarte å lure seg med på årets selfie, tatt under årets Oscar-utdeling.
ÅRETS SELFIE: Channing Tatum klarte å lure seg med på årets selfie, tatt under årets Oscar-utdeling. Vis mer