Nå blir det VM i kultur

Her er det komplette kulturprogrammet under ski-VM.

KLAR FOR KOLLEN: Valkyrien Allstars er i VM-modus. De skal brøle i Kollen og heie fram skiløpere i marka — og spille fra VM-scenen på Universitetsplassen 28. februar. —Vi gleder oss, men håper at ikke kulda lammer fingrene, sier Ola Hilmen (fra v.), Tuva Syvertsen og Erik Sollid foran Holmenkollen. 
Foto: Anders Grønneberg
KLAR FOR KOLLEN: Valkyrien Allstars er i VM-modus. De skal brøle i Kollen og heie fram skiløpere i marka — og spille fra VM-scenen på Universitetsplassen 28. februar. —Vi gleder oss, men håper at ikke kulda lammer fingrene, sier Ola Hilmen (fra v.), Tuva Syvertsen og Erik Sollid foran Holmenkollen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Valkyrien Allstars påstår at de har gode skikunnskaper. Og mer skal det ikke til for å kvalifisere seg til VM i Oslo. Du får se dem i marka, men ikke i løypene.

- Vi skal delta — med konsert på Universitetsplassen 28. februar.

Dagbladet møter Tuva Syvertsen, Ola Hilmen og Erik Sollid i Holmenkollen. De er en del av de offisielle kulturprogrammet under VM 2010, sammen med blant andre Stella Mwangi, Ralph Myerz, Madcon, Vamp og Hans Bollandsås.

- Det skal være konsert og underholdning hver eneste kveld fra scenen på Universitetsplassen. Vi har hørt at arrangøren venter opp til 50 000 publikummere. Vi glede oss til å spille, sier de tre.

Konsertene fra VM-scenen skal kringkastes til en rekke land, og Valkyrien har ikke noe imot utlandspromotering.

Svingom i marka Bandet tar bølgen under VM, og innvilger seg en pause fra innspilling og låtskriving.

- Vi tar med oss toraderen og byr på litt svingom i terrenget.

- Men vi tar også med oss kakao, pølser, noe attåt på lomma og blir med på festen ved løypa. Vi ser fram til denne folkefesten, sier Ola Hilmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer