Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå blir Emma Watson Disney-prinsesse

- Seksåringen i meg er i ekstase.

NY ROLLE: Skuespiller Emma Watson vil bli å se i Disneys nye storsatsning som karakteren Belle. Foto: Stella Pictures
NY ROLLE: Skuespiller Emma Watson vil bli å se i Disneys nye storsatsning som karakteren Belle. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Den britiske skuespillerinna Emma Watson (24) er mest kjent for rollen som magikeren Hermine Grang i de populære «Harry Potter»-filmene.

Nå tar hun steget over til Disney, og til rollen som Belle i fortellinga om «Skjønnheten og udyret».

Filmgiganten, som de siste åra har sluppet flere nyversjoner av sine klassikere med ekte mennesker, vil starte produksjonen i løpet av 2015, skriver film-nettstedet Hollywood Reporter.

- Surrealistisk Watson delte selv nyheten med fansen på Facebook mandag:

- Denne filmen var viktig for meg under oppveksten min, og det føles nesten surrealistisk at jeg skal få lov til å danse til «Be our Guest» og synge «Something There».

- Seksåringen i meg er i ekstase. På tide å starte med sangtimer. Jeg gleder meg til dere får se det, skrev hun.

Filmstjerna har den siste tida gjort seg bemerka utenfor filmlerretet som goodwillambassadør for FN.

«Skjønnheten og udyret» er basert på det franske eventyret «La Belle et la Bête», og handler om en prins som er blitt forvandlet til et udyr. Han holder en ung kvinne ved navn Belle fanget i slottet sitt, og må vinne hjertet hennes for å bli prins igjen.

Disney slapp sin tegneserieversjon i 1991 - den 30.klassikeren i rekka. Filmen, som har dratt inn 145 millioner dollar internasjonalt, ble nominert til Oscar for beste film.