- Nå blir jeg vel kjent som han som brakk neglene til Toni Braxton

Norske Ray Kay kjørte den amerikanske popdivaen litt for hardt - og det hele ble fanget opp av TV-kameraer.

BRAKK NEGLEN VED ROTA: Sanger Toni Braxton skal ha tatt det med godt humør da hun smertefullt nok brakk en negl ved rota etter å ha prøvd å rive en vegg på den norske regissøren Ray Kays kommando. Foto: SCANPIX
BRAKK NEGLEN VED ROTA: Sanger Toni Braxton skal ha tatt det med godt humør da hun smertefullt nok brakk en negl ved rota etter å ha prøvd å rive en vegg på den norske regissøren Ray Kays kommando. Foto: SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Det er ikke uten dramatikk at den norske stjerneregissøren Ray Kay denne uka har spilt inn R&B-sangerinna Toni Braxtons comebackvideo.

Videoen for låta «Hurt You», en duett med Babyface, skulle blant annet inneholde en scene hvor artistene skulle rive en vegg. Uheldigvis viste veggen seg å være mer solid enn det den Los Angeles-bosatte nordmannen trodde.

Resultatet ble smertefullt for Braxton (45), som har solgt 66 millioner album og vunnet en rekke Grammy-priser.

Brakk neglen ved rota - Materialet ikke var så tynt som vi alle hadde sett for oss, så det var uheldigvis mye stress å brekke ned deler av denne veggen. Jeg pushet Toni for at dette skulle se realistisk ut, og hun ga alt mens kamera rullet, forteller Ray Kay til Dagbladet.

- Uheldigvis ble det altfor mye for den stakkars lengste neglen til Toni, så den brakk helt av. Uheldigvis helt ned til roten. Og uheldigvis gjorde det helt sinnsykt vondt, forteller regissøren.

Filmet av TV-team Til alt overmål var et team fra TV-programmet Entertainment Tonight tilstede og filmet arbeidet med musikkvideoen.

- De fikk alt på tape. Både at jeg pushet Toni Braxton, og at det gikk galt. Og oppstyret. Uheldigvis. Så nå blir jeg vel kjent som han som brakk neglene til Toni Braxton her i USA. Shit! sier Ray Kay.

Negleskaden til tross: Ray Kay - som egentlig heter Reinert K. Olsen, kommer fra Haugesund og har laget noen av verdens mest sette musikkvideoer for artister fra Britney Spears til Justin Bieber - hevder seg godt fornøyd med innspillinga av «Hurt You».

- Det er ikke alle stjernene som er hyggelige å jobbe med, men Toni Braxton var utrolig koselig og en ren glede å jobbe med, sier Ray Kay om sangerinna som er kjent for hits som «Breathe Again», «Unbreak My Heart» og «He Wasn't Man Enough».

God stemning, tross alt «Hurt You» gikk rett inn på en 17. plass på Billboard-lista da den ble sluppet i august. Det er det nest beste resultatet for ei R&B-låt så klangt i år. Braxton opplever med det ny suksess etter at hun i februar annonserte at hun pensjonerte seg som artist for å konsentrere seg om skuespillerkarrieren.

Det gikk bare fire måneder før hun hadde ombestemte seg og fortalte at hun hadde et nytt album på gang sammen med Babyface,

- Bortsett fra den uheldige negle-episoden gikk alt strålende og det skal bli en nydelig video. Vi jobber med etterarbeid nå, og videoen blir nok sluppet om noen uker. Uten scenen hvor hun bryter neglen, selvfølgelig, sier den norske regissøren som har bildelagt comebacksingelen.

-Som dere kan se på bildet var både Toni og Babyface fornøyde og i godt humør på slutten av dagen, så stemningen var god tross alt, sier Ray Kay.

GOD STEMNING: Ray Kay (i midten) har regissert den nye musikkvideoen til Babyface og Toni Braxton. Resultatet får du se i løpet av noen uker. Foto: RAY KAY
GOD STEMNING: Ray Kay (i midten) har regissert den nye musikkvideoen til Babyface og Toni Braxton. Resultatet får du se i løpet av noen uker. Foto: RAY KAY Vis mer