Nå blir millionformuene enda større

Stargate samarbeider med souldronning Mary J. Blige.

(Dagbladet.no): R&B-dronninga Mary J. Blige skal etter planen slippe sitt åttende album «Growing Pains» 27. november.

I et videointervju på nettsiden sin avslørte Mary denne uka at hun blant annet har fått hjelp av den norske produsentduoen Stargate på albumet.

Det betyr at Stargate har en finger med i spillet på to av høstens største plateutgivelser. For en uke siden ble det nemlig klart at de også har spilt inn to låter med Mariah Carey. Forrige Mariah-plate, «The Emancipation of Mimi», solgte over ti millioner eksemplarer.

Et samarbeid med Mariah og Mary kommer nok til å skaffe Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen klingende mynt i kassa - selv om de sitter ganske godt i det fra før.

Ifølge VG kunne gutta skilte med millioninntekter i fjor. I skattelistene står Tor Erik Hermansen oppført med en inntekt på 3 546 282 kroner og en formue på 2 252 147. Mikkel S. Eriksen tjente på sin side 3 521 835 kroner, og har en formue på 2 984 770 kroner.

Og ikke nok med det. Denne uka kåret den amerikanske låtskriverforeningen dem til «årets låtskrivere». Prisen ble delt under en seremoni på Grosvenor Hotell i London.

Mary J. Blige samarbeider med Stargate på sitt åttende album. Foto: Promo
Mary J. Blige samarbeider med Stargate på sitt åttende album. Foto: Promo Vis mer
GJØR DET BRA: Stargate tjente millioner av kroner i fjor.