Nå blir verdens minste kvinne tv-stjerne

I «American Horror Story: Freak Show».

DUKKER SNART OPP: Verdens minste kvinne, indiske Jyoti Amge, er hentet inn til «American Horror Story». Her på fanget til Jessica Lange. Foto: Ryan Murphy/Twitter
DUKKER SNART OPP: Verdens minste kvinne, indiske Jyoti Amge, er hentet inn til «American Horror Story». Her på fanget til Jessica Lange. Foto: Ryan Murphy/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Den fjerde sesongen av tv-serien «American Horror Story» er titulert «Freak Show», og vil som navnet antyder omhandle folk som ikke er som andre folk.

Noe som ble tydelig med nattens annonsering fra serieskaper Ryan Murphy, som på Twitter annonserte at de har hentet inn Jyoti Amge til serien.

Indiske Amge er med sine 62,8 centimenter verdens minste kvinne, ifølge Guinness' rekordbok.

Freakshow på tv Amge er ingen nykommer på tv, og har tidligere blant annet deltatt i 2009-dokumentaren «Body Shock: Two Foot High Teen» samt den indiske reality-serien «Bigg Boss 6».

«American Horror Story» - en av de mest eksentriske og undervurderte tv-seriene som er laget i USA de siste årene - er kjent for å stokke alle kort for hver sesong, også med tanke på hvilke roller de faste skuespillerne innehar.

Akkurat slik «True Detective» best beskrives som en antologiserie, er hver sesong av «AHS» sin egen, isolerte mini-serie.

I «Freak Show» er handlingen satt til et 50-tallstivoli som livnærer seg av å vise fram folk med funksjonshemninger eller uvanlige kroppslige framtoninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer