Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå blir Xbox 360 billigere

Microsoft senker prisen på fredag.

SYNKER I PRIS: Microsoft møter nå konkurransen i den nye PlayStation 3-modellen ved å sette ned prisen på sin Xbox 360-konsoll.
SYNKER I PRIS: Microsoft møter nå konkurransen i den nye PlayStation 3-modellen ved å sette ned prisen på sin Xbox 360-konsoll. Vis mer

(Dagbladet.no): Microsoft senker nå prisen på sin Xbox 360-konsoll, samtidig som de faser ut mellomvarianten «Pro» med 60 GB harddisk.

Den nye veiledende prisen på «Elite»-modellen med 120 GB harddisk vil ligge på 2299 kroner, og reduksjonen trer i kraft allerede førstkommende fredag.

Samtidig blir prisen på «Arcade»-modellen, som selges uten harddisk, 1799 kroner. Prisen på «Elite»-modellen synker dermed med noen hundrelapper avhengig av hvor du kjøper den, mens «Arcade»-modellen ikke beveger seg stort i pris.

- Med økt fokus på familien som målgruppe via for eksempel Project Natal, har vi vidt forskjellige brukere samlet under samme tak. Vi vet at pris er en viktig faktor ved valg av spill- og underholdningskonsoll, sier Chris Lewis, visepresident for Microsoft Interactive Entertainment Division, i en pressemelding.

Tiden for prisreduksjonen er neppe tilfeldig, ettersom Sony neste tirsdag lanserer en ny og tynnere PlayStation 3-modell.

Da maskinen ble annonsert for to uker siden, fortalte Sony at de også ville senke prisen den nye, tynnere modellen.

Dette gjelder imidlertid ikke for Norge, der konsollen i lang tid allerede har vært gjenstand for en priskrig - prisen vil dermed stort sett være uforandret i forhold til den etablerte modellen i Norge.

Unntaket er hos Elkjøp, som i går offentliggjorde at de vil selge den nye PlayStation 3-modellen for 2795 kroner i sin nettbutikk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling