Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jon Almaas

Nå er det avslørt hva Jon Almaas skal gjøre på TVNorge

TVNorge relanserer 20 år gammelt program med Almaas og en rekke andre store profiler. 

TIL «MANDAGSKLUBBEN»: Jon Almaas har gjort stor suksess som programleder i «Nytt på nytt». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TIL «MANDAGSKLUBBEN»: Jon Almaas har gjort stor suksess som programleder i «Nytt på nytt». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Når TVNorge relanserer programkonseptet «Mandagsklubben» er det med en rekke humorprofiler i panelet. Det melder VG.

Ifølge VG skal Almaas være en del av en humorgjeng i den nye versjonen av programmet.

I tillegg blir også en rekke andre profiler en del av panelet. På lista står Atle Antonsen, Anne Rimmen, Else Kåss Furuseth, Harald Eia, Thomas Giertsen og Dag Sørås.

Utskjelt rølp

Da programmet «Mandagsklubben» kom på norske skjermer i 1996 ble det kalt et utskjelt rølpeprogram, men ble av Dagbladets leser utropt til Årets TV-program.

Originalbesetningen bestod da av Thomas Giertsen, Bjarte Hjelmeland og Kari Giæver Pedersen.

Kort tid senere ble programmet populært med Silje Stang som programleder. Thomas Giertsen og Nils Ole Oftebro deltok som paneldeltagere.

Thomas Giertsen, som nå også blir med når programmet relanseres, ble i programmets begynnelse kalt en «uvittig post-pubertal blødmemaker», men ble etter hvert «snakke-tvs aller største håp». I tillegg ble han kåret til Norges sjette mest sexy mann av bladet Det Nye.

Fra NRK

I oktober i fjor ble det kjent at Jon Almaas sluttet som programleder i «Nytt på nytt» på NRK.

- Jeg er i midten av livet, jeg måtte slippes løs, klippe navlestrengen, fly som en sommerfugl. Jeg ville kjenne litt på følelsen av usikkerhet. Det å ikke vite hva man skal neste vår eller neste høst, fleipet Almaas da han kort tid etter deltok som gjest i «Skavlan» på NRK.

Hemmelighetsfull Rimmen

I høst ble det også kjent at Anne Rimmen forlot NRK til fordel for TVNorge. Det ble da også kjent at hun ville bli en del av TVNorges OL-satsing.

- Dette gleder jeg meg veldig til. For oss som jobber med sport, er OL kanskje det største du kan være med på. Jeg har hatt en fantastisk tid i NRK, og er takknemlig for alt jeg har fått være med på. Men nå er jeg klar for nye utfordringer, sa Anne Rimmen til Dagbladet før jul.

Rimmen var hemmelighetsfull rundt hva annet hun skulle gjøre i TVNorge, men fortalte at det var den totale pakka som gjorde at hun takket ja til kanalen.

- OL har mye å si. Jeg vet jo hvor gøy det er, samtidig blir det masse nye spennende arbeidsoppgaver. Jeg liker variasjon, sa hun til Dagbladet.

- Stas

Komiker Else Kåss Furuseth meldet i august i fjor at hun avsluttet arbeidsforholdet i TV2 etter flere år i kanalen. Det ble da kjent at hun gikk til TVNorge og Discovery.

Hun ble for mange kjent gjennom det sketsjbaserte humorprogrammet «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2 og har senere hatt suksess med programmene «Else» og «Det er lov å være blid».

- Det er veldig stas å bli kollega med alle de flinke humormenneskene som finnes i TVNorge.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling