Jon Almaas

Nå er det avslørt hva Jon Almaas skal gjøre på TVNorge

TVNorge relanserer 20 år gammelt program med Almaas og en rekke andre store profiler. 

TIL «MANDAGSKLUBBEN»: Jon Almaas har gjort stor suksess som programleder i «Nytt på nytt». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TIL «MANDAGSKLUBBEN»: Jon Almaas har gjort stor suksess som programleder i «Nytt på nytt». Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når TVNorge relanserer programkonseptet «Mandagsklubben» er det med en rekke humorprofiler i panelet. Det melder VG.

Ifølge VG skal Almaas være en del av en humorgjeng i den nye versjonen av programmet.

I tillegg blir også en rekke andre profiler en del av panelet. På lista står Atle Antonsen, Anne Rimmen, Else Kåss Furuseth, Harald Eia, Thomas Giertsen og Dag Sørås.

Utskjelt rølp

Da programmet «Mandagsklubben» kom på norske skjermer i 1996 ble det kalt et utskjelt rølpeprogram, men ble av Dagbladets leser utropt til Årets TV-program.

Originalbesetningen bestod da av Thomas Giertsen, Bjarte Hjelmeland og Kari Giæver Pedersen.

Kort tid senere ble programmet populært med Silje Stang som programleder. Thomas Giertsen og Nils Ole Oftebro deltok som paneldeltagere.

Thomas Giertsen, som nå også blir med når programmet relanseres, ble i programmets begynnelse kalt en «uvittig post-pubertal blødmemaker», men ble etter hvert «snakke-tvs aller største håp». I tillegg ble han kåret til Norges sjette mest sexy mann av bladet Det Nye.

Fra NRK

I oktober i fjor ble det kjent at Jon Almaas sluttet som programleder i «Nytt på nytt» på NRK.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer