Nå er det bare pop for countrystjerna Faith Hill

LOS ANGELES: Faith Hill har ridd av seg countrymusikken - og helt og fullt gitt seg popen i vold på sitt nye album «Cry». Slikt kan det bli bråk av. Og enormt platesalg. Les anmeldelsen av «Cry»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tre unger og ekteskap med en av USAs største countryartister, Tim McGraw, forhindrer ikke Faith Hill fra å ha en imponerende karriere. Nå er hun tilbake etter ett års pause - etter å ha solgt 25 millioner album, turnert verden rundt og født den nå snart ti måneder gamle datteren Audrey.

Plateselskapet har leid et par såkalte «bungalower» på fasjonable Beverly Hills Hotel, der vi møter superstjernen.

«Gospel og roots»

Den 35 år gamle skjønnheten, opprinnelig fra småbyen Star i Mississippi, skal tilbake på hitlistene. I dag slippes hennes nye studioalbum, «Cry», hvor det virker som om hun tar opp konkurransen med Celine Dion. Hill har aldri vært noen kritikerfavoritt, og det er hun heller ikke denne gang. En kritiker i USA karakteriserer sangene på albumet som «krokodilletåre-låter», en annen mener de ikke betyr noen ting. Los Angeles Times råder Faith Hill til å gå tilbake til studio for å strippe ned det svulstige lydbildet.

Audrey Faith Perry, som hun heter egentlig, er ikke enig.

- Dette er gospel og roots i en moderne innpakning. Det er det jeg er oppvokst med, og det er her jeg har mest å gi. Det er enkle, emosjonelle sanger med sjel som får fram den sterke stemmen som jeg har på denne plata, sier Hill til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer