Downton Abbey

Nå er det bestemt når «Downton Abbey»- filmen kommer

Den originale rollebesetningen er med når «Downton Abbey» gjør et comeback på storskjermen.

DOWNTON ABBEY: De samme skuespillerne som spilte i serien «Downton Abbey», er med i filmen. Foto: PA Photos / NTB Scanpix
DOWNTON ABBEY: De samme skuespillerne som spilte i serien «Downton Abbey», er med i filmen. Foto: PA Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I juli kom nyheten om at den populære TV-serien blir til film. Nå har arbeidet med «Downton Abbey»-filmen begynt, og en foreløpig premieredato er blitt satt.

- Helt siden tv-serien sluttet, har «Downton»-fans ventet på neste kapittel i Crawley-familiens saga, sier formann Peter Kujawski i Focus Features, ifølge Variety.

Premiere i september

- Vi er svært begeistret over å få bli med denne utrolige gruppa av filmmakere, skuespillere og håndverkere, ledet av Julian Fellowes og Garth Neame, på å bringe Downtons verden tilbake, på storskjerm, i september, sier Kujawski til nettstedet.

Julian Fellowes skapte den originale tv-serien, og står nå for filmens manus. Sammen med ham skal Gareth Neame og Liz Trubridge produsere filmen, mens Michael Engler er regissør. Filmen blir produsert av Carnival Films.

«Downton Abbey»-filmen skal etter planen ha internasjonal premiere 13. september 2019.

Plukker opp tråden fra serien

«Downton Abbey» forteller historien til Crawley-familien og tjenerne som jobber for dem. Mens den rike Crawley-familien holder til i de vakre salene i øvre del av herregården Downton Abbey, bor tjenerne i etasjen under.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer