Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

Våre dager er digitalte:

Nå er det klart for Allah gutta på skauen

Men, ikke er ord om Listhaug i denne artikkelen!

SVENSKE TILSTANDER: Justisminister Listhaug er ikke nevnt i artikkel vi har skrevet, men vi mente det var på sin plass på grunn av Rikets Sikkerhet og bringe dette bildet som viser at det er SVENSKE TILSTANDER i Norge. Se bare hva som står på hjelmen til Sylvi! Hvorfor reageres det ikke? Foto: NTB Scanpix
SVENSKE TILSTANDER: Justisminister Listhaug er ikke nevnt i artikkel vi har skrevet, men vi mente det var på sin plass på grunn av Rikets Sikkerhet og bringe dette bildet som viser at det er SVENSKE TILSTANDER i Norge. Se bare hva som står på hjelmen til Sylvi! Hvorfor reageres det ikke? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Våre dager er digitalte. Snipp, snapchat, snute. Vi trekker oss stille tilbake fra det offentlige rom for natten, for tiden, rom for folket, rom & cola. Vi har ingenting her å gjøre. Ingenting å bidra med. Vårt tankegods er avleggs, det er håpløst gammeldags, liberalt, sosialt og det har utspilt sin rolle. Så ærlige må vi være etter en hvitsnipphelg med Kollen-brølere.

Våre verdier er enten politisk korrekt eller så blir vi beskyldt for å bedrive hitling og trolling. Den nye cyberhirden har vunnet. De skal igjen sørge for lov, orden og de hvite vidder. Verden over, men er De litt mye solbrun etter en tur til Syden må De søke ekstrapass, men det gjør vel ingenting hvis De har rent mel i posen og drikker 5-mila på styrten med f lagg i sekken?

Hva med Marine Le Pen, med hjelp av den farlige Steve Bannon? Jo, hun kommer som en brun fransk vind (bare vent). Her hjemme? Om få år vil vår egen Le Pen, skriver ikke hennes navn, ta over for Erna hvis eneste forsvar ofte er i retning jeg ville ikke ordlagt meg slik etc. Nei, greit det Erna, men hvordan ville du ha uttrykt deg? Kan du si det? Eller har du innført en nasjonal quiz så vi skal gjette? Jan Tore Sanner derimot? Nei, ingen kommentar. Vi bedriver ikke ufint kortspill før vi legger oss flate.

Nein, no og nix. Vi rømmer opp i fjellene. Ikke med halen mellom beina fordi hale er noe de med horn har, men med siste rest av vett og forstand intakt. Farvel, fordi vi skjønner ikke de nye reglene, vi fatter ikke hatet, retorikken og polemikken fra de nye herskerne innenfor de sosiale medier, vi er uten språk, mot og ork til å fortsette.

Nå skal vi fiske resten av livet, skrive dikt, spikke, kaste på stikka, bake brød, boller og fyrstekake, sykle, tyvmelke sorte kuer, skyte hjort, hare og elg, smugrøyke alt vi kommer over, klatre, krabbe og banne, sove, dorme og drikke tett før vi igjen samler den gamle gjengen for siste gang for å være klare når DE ANDRE KOMMER, marsjerende, til tonene fra en coverband, oppover den stien de ikke vet vi har minelagt. Med roser, klem og papirfly. Allah gutta på skauen roper: BØ motherfucker.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!