DEBATT

Oslo Frp

Nå er det nok!

Når ble det å sette norske interesser først, ekstreme holdninger, MDG?

BLIR IKKE SANT: Samme hvor mange ganger løgnen om at Frp er et høyreekstremt parti, blir forsøkt gjentatt, blir den ikke sannere av den grunn, skriver Siv Jensen. Her er hun med Christian Tybring Gjedde på årsmøtet til Oslo Frp. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
BLIR IKKE SANT: Samme hvor mange ganger løgnen om at Frp er et høyreekstremt parti, blir forsøkt gjentatt, blir den ikke sannere av den grunn, skriver Siv Jensen. Her er hun med Christian Tybring Gjedde på årsmøtet til Oslo Frp. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

I Dagbladet 9. mars klarer Miriam Einangshaug kunststykket å komme med konspirasjoner om Frp og hva vi står for, og å anklage Frp for konspirasjoner i ett og samme innlegg.

Hun påstår at Fremskrittspartiet er et høyreekstremt parti. Samme hvor mange ganger denne løgnen blir forsøkt gjentatt blir den ikke sannere av den grunn. Hun påstår sågar at vi avler ekstreme holdninger som har ledet til terror. Det er rett og slett en ekstrem uttalelse.

Einangshaug mener tydeligvis at en åpen debatt om innvandring fører til vold og terrorhandlinger Hvordan kan det da ha seg at Sverige har et omfang av vold som er helt ekstremt i enkelte deler av landet? Og at Sverige har opplevd at uskyldige mennesker ble meid ned av en terrorist bak rattet på en lastebil? Det har ikke vært noen stor diskusjon om innvandring og integrering i Sverige før de siste åra.

Fremskrittspartiet er et liberalistisk parti. Tuftet på frihetsverdier som legger til grunn at folk skal få bestemme mest mulig over eget liv og egen lommebok gjennom alle de førti åra vi har eksistert. I motsetning til MDG for øvrig, som på ekstremt vis vil bestemme over oss, og helst styre både hva vi spiser, hvor og hvordan vi reiser på ferie og mye, mye mer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer