FORSVINNER FRA SKJERMEN: «Ugly Betty»s siste opptreden på amerikanske tv-skjermer blir i april. FOTO: TVNORGE
FORSVINNER FRA SKJERMEN: «Ugly Betty»s siste opptreden på amerikanske tv-skjermer blir i april. FOTO: TVNORGEVis mer

Nå er det slutt for «Ugly Betty»

TVNorge-serien legges ned.

||| «Ugly Betty» tok både kritikere og publikum med storm da serien debuterte i 2006, men ble nok et eksempel på at det er vanskelig å holde på tv-seerne når nyhetens interesse forsvinner.

Nå har ABC bestemt at serien skal kanselleres, straks den fjerde sesongen er fullført i april.

Seerne flyktetDenne sesongen har man kun klart drøyt fem millioner seere, mot åtte millioner i forrige sesong.

- Vi har i fellesskap kommet til den vanskelige avgjørelsen å gjøre denne sesongen av «Ugly Betty» til den siste. Vi offentliggjør dette nå, slik at serieskaperne får tid til å skrive en tilfredsstillense avslutning, sier ABC-sjef Steve McPherson.

Serien har vært et flaggskip for ABC, som sier de er lei seg for å måtte gjøre dette.

- Vi er ekstremt stolt av denne banebrytende serien, og følte det var viktig å gi fansen mulighet til å ta ordentlig farvel, sier han.

Bygget på telenovelaUgly Betty» er en stilisert, amerikansk utgave av en den populære colombianske telenovelaen «Yo soy Betty, la fea». Også Mexico, India, Israel, Tyskland, Russland, Nederland, Spania og Hellas har fått nasjonale versjoner som har blitt store suksesser.

Den amerikanske utgaven har blitt den mest kjente og populære, og vises gjerne parallelt i landene som har egne utgaver, siden handlinga ikke er den samme.

Serien har hatt mange gjestestjerner - blant annet spilte produsent Salma Hayek i flere episoder, Lucy Liu har vært med, og flere i den internasjonale moteverdenen har figurert som seg selv.