Nå er det slutt

Radiohead stenger gratisnedlastingen neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det har vært Radioheads år i år. Da britene annonserte at deres siste album i begynnelsen kun skulle vært tilgjengeligt på bandets hjemmeside OG at fansen skulle få lov til å bestemme prisen selv, skapte det furore i platebransjen.

I to måneder har «In Rainbows» vært tilgjengelig på nettet. Ifølge tall fra firmaet Comscore, har to av fem Radiohead-fans betalt for albumet.

Resten har benyttet sjansen til å laste det ned gratis.

Men nå er det slutt. På nettsiden Dead Air Space annonserer bandet i dag at det kommer til å stoppe gratisnedlastingen 10. desember.

- Hei alle sammen. Nedlastingsområdet «In Rainbows» kommer til å stenge dørene 10. desember 2007. Tusen takk til alle som har lastet ned musikken vår, det er det mest positive vi har gjort og vi håper du har delt opplevlelsen med flere. Discboksen vil fortsett være tilgjengelig så lenge vi har dem på lager. Etter det har vi ingen planer om å trykke opp nye, skriver Radiohead. For dere som ønsker å kjøpe «In Rainbows» på vanlig vis, vil den være tilgjengelig i platebutikker fra 31. desember. Plata vil distribueres gjennom TBD Records i Nord-Amerika og XL Recordings i resten av verden, skriver Radiohead.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer