Ole Ivars:

Nå er det slutt

Gutta i dansebandet Ole Ivars har snart spilt sin siste konsert.

SISTE GANG: Julekonsert med Ole Ivars i Råholt kirke - aller siste gangen med Tore Halvorsen som vokalist. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
SISTE GANG: Julekonsert med Ole Ivars i Råholt kirke - aller siste gangen med Tore Halvorsen som vokalist. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter bandsjef William Kristoffersen overfor VG.

Ole Ivars er et av Norges største danseband gjennom tidene, og er kjent for låter som «Jag trodde änglarna fanns», «Nei, så tjukk du har blitt» og «Kongen av campingplassen».

Bandet har mottatt flere priser, blant annet åtte Spellemannpriser. Ole Ivars går for å være Norges mest populære danseband og ble dannet på Hamar i 1964. De har gitt ut over 45 album og mottatt en rekke gull- og platinatrofeer.

Ifølge VG legger bandet til høsten ut på en avskjedsturné som går fra september 2022 til høsten 2023. Totalt planlegger bandet mellom 40 og 50 konserter dette året - før de altså kaster inn årene.

- Vi har tenkt å gi folk som har interesse av å møte oss muligheten til å gjøre det en gang til, sier Kristoffersen til VG.

Rudberg: - Trist

- Det er trist, sier countrykongen Rune Rudberg (60) om at Ole Ivars nå har bestemt seg for å legge opp, selv om han har forståelse for beslutningen.

Han fortsetter:

- Men jeg forstår det på en måte. De har jammen stått på i mange år. Alt har vel en slutt. Men Ole Ivars kommer alltid til å leve gjennom musikken, sier 60-åringen til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer