Nå er han tilbake som voksen mann med grått hår og barn

Ny Harry Potter-historie publisert i dag.

TILBAKE: Harry Potter er tilbake i litteraturen - denne gang som voksen trollmann. 

Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome
TILBAKE: Harry Potter er tilbake i litteraturen - denne gang som voksen trollmann. Foto: Warner Bros./Sandrew Metronome Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Etter sju populære fantasy-romaner og åtte minst like populære filmer i samme sjanger om den foreldreløse gutten Harry Potter har det vist seg at et endelig punktum fortsatt ikke er satt.

Bokuniverset har blitt til teater, og tre spinoff-filmer er på planleggingsstadiet.

Mens de opprinnelige bøkene tar for seg den unge trollmannens oppvekst og tenår, introduserer suksessforfatter J.K. Rowling nå de mange svorne tilhengerne av karakteren for den voksne versjonen av Harry Potter.

Rykende fersk historie Nå har Rowling nemlig publisert en rykende fersk fortelling om Potter og de andre kjente karakterene på nettsiden Pottermore, melder Buzzfeed tirsdag.

I den nye historien - som ble publisert i dag - er Potter snart 34 år gammel, håret er blitt grått, han er gift og har barna James og Albus.

Historien er skrevet som en nyhetsartikkel av karakteren Rita Slita, sladrejournalist i den fiktive avisa Aftenprofeten, og følger VM i den fiktive Galtvort-sporten Rumpeldunk, der Potter og sønnene selvsagt er VIP-gjester.

Gjenforening med Ronny og Hermine Artiklene forteller også om møtet mellom Potter og hans to nære venner, Hermine og Ronny - sistnevnte med langt tynnere hår enn i tenårene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer