- Nå er jeg bare lykkelig

Det sier Ole A. Sørli til Dagbladet, etter å ha fått medhold i sitt millionkrav mot Benedicte Adrian Mouton og Ingrid Bjørnov i Oslo Byrett. Motparten vil nå anke saken.

Ole A. Sørli har saksøkt sine to tidligere partnere i Dollie de Luxe for tilsammen 1,2 millioner kroner. I dag ble Ingrid Bjørnov og Benedicte Adrian Mouton dømt til å betale henholdsvis 605500 og 445600 kroner til sitt gamle selskap Dollie de Luxe ANS.

- Deres umiddelbare reaksjon er at dommen er feil. De finner det urimelig å bli pålagt et forsatt samarbeid med Ole A. Sørli, og resultatet vil bli anket, sier Adrian Mouton og Bjørnovs advokat Niels R. Kiær.

- Akkurat nå er jeg mest lykkelig. Mest av alt er jeg glad for at dommeren har behandlet saken så grundig, og konsentrert seg om det juridiske framfor alle de personlige opplysningene som kom fram i retten. Jeg vil bare bli ferdig med dette, og synes det er synd om saken blir anket, sier Sørli.

En anke gjør at det kan ta lang tid før Sørli ser noe penger gå inn i firmaet.

- Det er altfor tidlig å si hvor stor del av beløpet som kommer til å gå til kreditorene. Men jeg håper å kunne betale tilbake så mye som mulig, sier Sørli.

Ole A. Sørli skal tilbake i retten allerede 15. mai. Han har anlagt et krav mot TONO på 750000 kroner, penger han mener å ha til gode etter plateutgivelsen av musikalen «Henriette VIII og hennes seks ekte menn».

Benedicte Adrian Mouton og Ingrid Bjørnov vil ikke kommentere dommen.

gro.rognmo@dagbladet.no

FULL SEIER: Ole A. Sørlie fikk medhold i sitt millionkrav mot Dollie de Luxe.