Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

- Nå er jeg nesten 50 år, nå er det nok. Alt er gærent, uansett hva vi driver med

Aune Sand vil ikke bli latterliggjort.

AUNES OPPGJØR: Aune Sand mener det er et ønske fra det politiske miljøet og fra norsk kulturliv om å ødelegge for hans kulturarbeid. Han har aldri søkt om kulturmidler, fordi han mener å ha fått klar beskjed om at verken han eller familien hans vil fa det. Foto: NTB Scanpix
AUNES OPPGJØR: Aune Sand mener det er et ønske fra det politiske miljøet og fra norsk kulturliv om å ødelegge for hans kulturarbeid. Han har aldri søkt om kulturmidler, fordi han mener å ha fått klar beskjed om at verken han eller familien hans vil fa det. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Aune, den kronikken du skrev til Hadia Tajik i VG, den hadde en litt annen tone enn den blide, skålende musevisa du pleier å synge. Hvorfor ble du så rasende av at Tajik sa: «Jeg ser at Anundsen mener «Trygghet i hverdagen» var en suksess. Det mente Aune Sand om filmen DIS også»?

- Jeg var langt i fra rasende. Det er helt feil.

- Hvilke følelser var det som var i sving da?

- Jeg synes det var et veldig saklig og presist svar. Jeg går ikke rundt med sånne rasende følelser. Oppfattet du det sånn?

- Kanskje ikke rasende, men bittelitt sinna? Ja.

- Jeg er ikke rasende. Jeg hadde bare lyst til å minne frøken kulturminister om at det finnes et kulturliv i Norge som norske kulturmyndigheter har hoppet over i hvert fall i de tredve årene vi i familien Sand har holdt på. De ti milliardene som brukes på kultur i året, går stort sett til en liten engere krets av venner og bekjente av de som er satt til å dele ut midlene.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

1 UKE*

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 1 kr uke. 0,14 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(3,3 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. 3,3 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

6 MÅNEDER**

KUN 30 KR/MND- 60% rabatt

180 kr

(1 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER** 180 kr 6 måneder. 1 kr per dag

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55kr/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?