Nå er Lara dama til Jack

Jack Nicholsons(62) nye kjæreste er skuespilleren Lara Flynn Boyle(29). Det var hun som var passasjer da filmstjernen frontkolliderte i 140 km/t.

Det har lenge vært spekulert på hvem som stakk fra ulykkesstedet etter det voldsomme sammenstøtet tidligere denne måneden.

Ifølge den svenske avisen Expressen er det nå på det rene at 29 år gamle Boyle, kjent fra «Twin Peaks» og serien «Advokatene», ikke bare var passasjer - hun er hans nye kjærlighet. Men av frykt for at pressen skulle avsløre forholdet forlot hun en, mirakuløst nok, uskadet Jack Nicholson.

Ulykken har fått mye avisomtale både fordi Nicholson etter all sannsynlighet slipper straff for den uvettige kjøringen og på grunn av den mystiske medpassasjeren.

Da pressen dagen etter ringte hjem til den aldrende superstjernen tok en kvinne telefonen. Hun fortalte at alt var bra med Nicholson, men nektet samtidig og oppgi sitt eget navn. Det kunne hun spart seg.

Forholdet mellom Jack Nicholson og Lara Flynn Boyle, føyer seg bare inn i rekken av romansen mellom eldre Hollywood-stjerner og unge skuespillere. Det er 33 år aldersforskjell mellom det nye kjæresteparet.

Historien stopper ikke der:

I den siste tiden har ryktene gått høylydt om at Jack Nicholson er uhelbredelig syk eller til og med død. Til Expressen har imidlertid hans agent, Sandy Bresler, uttalt følgende.

-Ryktene ser ut til å ha startet i London, der noen sa at Jack hadde hjerteattak, hvilket er helt feil.

Lara Flynn Bole er bare 29 år.