Nå får du Dagbladet levert på døra i helgene

Hvis du bor i Oslo eller Akershus.

DAGBLADET HJEM: Sjefene i Dagbladet jubler over at leserne nå kan få avisa hjem i postkassa på lørdager og søndager. F.v.: Kulturleder Tinna Gudmundsdottir, kultur- og magasinredaktør Jo Randen, utgavesjef Bjørn Bore, nyhetsredaktør Alexandra Beverfjord, FREDAG-leder Pål Nordseth og magasinredaktør (i permisjon) Jane Throndsen. Foto: Lars Eivind Bones
DAGBLADET HJEM: Sjefene i Dagbladet jubler over at leserne nå kan få avisa hjem i postkassa på lørdager og søndager. F.v.: Kulturleder Tinna Gudmundsdottir, kultur- og magasinredaktør Jo Randen, utgavesjef Bjørn Bore, nyhetsredaktør Alexandra Beverfjord, FREDAG-leder Pål Nordseth og magasinredaktør (i permisjon) Jane Throndsen. Foto: Lars Eivind BonesVis mer

||| Det nye tilbudet kommer som et resultat av økt etterspørsel etter et slikt tilbud fra leserne.

— Vi har store forventninger til at denne nye salgsformen kan gi oss flere kjøpere. Vi tror spesielt magasinelskerne vil sette pris på dette, sier kommersiell direktør Per Brikt Olsen.

Det betyr at du kan lese både lørdagsavisa med Magasinet og søndagsavisa med magasinet Søndag uten å gjøre annet enn å ta på deg morgenkåpe og tøfler, og rusle til postkassa.

— Vi har tidligere gjort undersøkelser som viser at dette er noe leserne vil ha. Nå gjør vi dette for å øke servicen, sier Brikt Olsen.

— Bare i helga
— Betyr dette at Dagbladet kan bli en abonnementsavis?

— Nei, det er helt uaktuelt. Den versjonen av Dagbladet som du får hjem i postkassa er nøyaktig den samme avisa du får kjøpt i butikken. Det er heller ikke aktuelt å åpne opp for at dette tilbudet kan komme på andre dager enn i helga.

— Hva med de som ikke bor i Oslo og Akershus?

— Vi har ingen umiddelbare planer om å innføre denne ordningen også i resten av landet, men jeg ser ikke bort fra at det blir aktuelt på sikt.
Magasinopptur
I Oslo og Akershus har Dagbladet på lørdager og søndager, inkludert magasinene, 33,4 prosent dekning.

Brikt Olsen forteller at de som benytter seg av den nye «hjemordningen» får lørdagsavisa mellom klokka sju og åtte, og at søndagsavisa ligger i postkassa seinest ni. 

Den kommersielle direktøren håper Dagbladet kan gi VG — som har et tilsvarende tilbud — enda skarpere kamp med den nye ordningen.

— Husk at vi har magasiner både lørdag og søndag, mens VG bare har en av dagene. Det var heller aldri aktuelt å la VG stå alene som løssalgsavis med dette tilbudet, sier han.

Dagbladets kultur- og magasinredaktør Jo Randen er svært glad for den utvidede servicen til leserne.

FÅ DEN HJEM:  Hvis du bor i Oslo eller Akershus kan du få Dagbladet i postkassa i helgene fra desember.
FÅ DEN HJEM: Hvis du bor i Oslo eller Akershus kan du få Dagbladet i postkassa i helgene fra desember. Vis mer

— Vi prøver hele tida å gjøre magasinene våre bedre, og med dette tilbudet har vi enda en grunn til å jobbe hardt framover, sier han.

Randen peker i tillegg på at Dagbladets helgeaviser har hatt framgang den siste tida.

— De siste månedene har Dagbladets opplag stabilisert seg, anført av helgeutgavene lørdag og søndag. Lørdagsutgaven med Magasinet står i en særstilling , men også søndagsutgaven har en fin utvikling. Dette er vi svært fornøyd med, sier han.

SATSER: Dagbladets kommersielle direktør Per Brikt Olsen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen
SATSER: Dagbladets kommersielle direktør Per Brikt Olsen. Foto: Kristian Ridder-Nielsen Vis mer