Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå får du dagsfersk Dagbladet i Syden

Dagbladet regner med en salgsøkning på 50 prosent i utlandet.

NY DISTRIBUSJONSAVTALE: Takket være en ny trykke- og distribusjonsavtale skaffer sjefredaktør Lars Helle nå ferske aviser til Dagbladet-lesere i Tyrkia, Hellas og Bulgaria.  Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
NY DISTRIBUSJONSAVTALE: Takket være en ny trykke- og distribusjonsavtale skaffer sjefredaktør Lars Helle nå ferske aviser til Dagbladet-lesere i Tyrkia, Hellas og Bulgaria. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): En ny trykke-, distribusjons- og salgsavtale gjør at det nå blir mulig å få tak i Dagbladet under ferieturen til Tyrkia, Hellas og Bulgaria.

Allerede i dag skal dagens utgave av avisa etter planen være å få kjøpt mange steder i de tre landene.

- Dagbladet skal selges på alle større turiststeder, i kiosker, aviskiosker og på strender, sier Jacob Svenningsen, salgs- og markedssjef i Dagbladet.

50 prosent økning Salget av Dagbladet begynner i dag, og fortsetter i fire måneder.

Svenningsen vil ikke ut med hvor stort Dagbladets opplag i de tre landene er i utgangspunktet, men sier at han regner med en salgsøkning på 50 prosent i utlandet på grunn av den nye avtalen.

Trykkes i Tyrkia Avisene skal trykkes i Tyrkia, men selges ferske i alle de tre landene.

- Det blir en kraftig forbedring av distribusjonen på alle sentrale turiststeder, sier Svenningsen.

Den nye avtalen med medieselskapet som har påtatt seg ansvar for trykking, distribusjon og salg er toårig.