Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå får han sin egen «Game of Thrones»-plakat

Norske Kristofer Hivju.

STAUT: Kristofer Hivjus Tormund Giantsbane er en av 20 rollefigurer fra «Game of Thrones» som får sin egen plakat. Foto: HBO Nordic
STAUT: Kristofer Hivjus Tormund Giantsbane er en av 20 rollefigurer fra «Game of Thrones» som får sin egen plakat. Foto: HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Filtermagasin.no): Oppkjøringen til fjerde sesong «Game of Thrones» fortsetter med stormende skritt.

I januar fikk vi se de første bildene, nylig dukket det opp en ny trailer og nå er også den første plakaten (se hele under) av Kristofer Hivjus rollefigur Tormund Giantsbane ute.

Totalt er han en av 20 rollefigurer i serien som får sin egen plakat, noe som forhåpentligvis betyr at vi får se en del til den rødskjeggete karen når serien starter i april.

Ting vi ellers vet (via de korte klippene i traileren) om hva Tormund Giantsbane vil ta seg til i sesong fire:

PLAGING: Stakkars tykke mann. Foto: Skjermdump fra traileren
PLAGING: Stakkars tykke mann. Foto: Skjermdump fra traileren Vis mer

Plage tykke menn med sverd.

Henge med en scarification-entusiast.

SCARIFICATION: Når tattis ikke føles permanent nok. Foto: Skjermdump fra traileren
SCARIFICATION: Når tattis ikke føles permanent nok. Foto: Skjermdump fra traileren Vis mer

Løpe i forarget tilstand sammen med scarification-entusiasten.

De som har lest bøkene vil nok ruge på en mer detaljert forklaring av de små snuttene (som at arrgutten heter Styr), men selv ikke de som har lest seg forbi tv-serien kan visst føle seg helt trygge på å vite hvor alt er på vei.

SINNA-TRIM: Hittil har vi ikke sett hvordan karakterene i «Game of Thrones»-universet holder seg i form. Det vil kanskje endre seg i fjerde sesong, men antagelig ikke. Foto: Skjermdump fra traileren
SINNA-TRIM: Hittil har vi ikke sett hvordan karakterene i «Game of Thrones»-universet holder seg i form. Det vil kanskje endre seg i fjerde sesong, men antagelig ikke. Foto: Skjermdump fra traileren Vis mer

Ifølge ScreenRant lovte nemlig skuespiller Jerome Flynn (Bronn i serien) under Comic-Con i fjor at leserne av bøkene vil bli «veldig overrasket» over fjerde sesong.

Som kan bety sånn cirka hva som helst, men ifølge ScreenRant kan det dreie seg om at fortellingen visstnok floker seg sammen i en frustrerende knute i bok fire og fem.

image: Nå får han sin egen «Game of Thrones»-plakat

Nå er riktignok fjerde sesong basert på bok tre, men ifølge artikkelen skal fans ha målt lengden av det resterende kildematerialet og funnet ut at det blir litt tynt å strekke utover en hel sesong.

ScreenRant foreslår at elementer fra fjerde og femte bok dermed kan tenkes å introduseres allerede nå, for å legge grunnlaget for en mer strømlinjeformet versjon av fortellingene.

Hele Norges coronakart