Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå får PS3-eiere sin belønning

Får trofeer for iherdig spilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Playstations offisielle blogg meldte natt til i dag om to kommende oppdateringer. Den første, versjon 2.36, er en standardoppdatering som «øker stabilitet i forhold til et utvalg Playstation-spill».

Det vites ikke hvilke spill dette dreier seg om, men det kan være en ny oppdatering for å få has på de små problemene konsollene hadde med «Grand Theft Auto IV».

I samme blogginnlegget kunne Sony også avsløre at en oppdatering, versjon 2.40, heller ikke er langt unna. Denne skal implementere XMB (menygrensesnittet) i spill, slik at du slipper å gå ut av spillet for å komme i menyene.

Videre kommer også versjon 2.40 til å inneholde trofé-systemet som det har blitt snakket så varmt om.

På samme måte som du tjener ferdighetspoeng når du spiller Xbox 360-spill, vil du få trofeer i fremtidige Playstation-spill, og planen er at du skal kunne vise frem disse til andre i din virtuelle stue i det kommende «Home».

Ferdighetspoeng har blitt en stor suksess for Xbox 360, og gjør at mange spiller spill de ellers aldri vil ha rørt, ene og alene for poengene. Nå kan Playstation 3-eiere glede seg, ettersom samlemanien også når deres konsoll.

Det er ikke satt noen dato for versjon 2.40, men Sony sier at «de kommer til å dele alle offisielle detaljer snart».

TROFEER: Snart får PS3-eiere trofeer for iherdig spilling, ikke ulikt achievement-poengene på Xbox 360. Trofeene kan ses i online-tjenesten «Home», som også er på trappene. Foto: SONY
TROFEER: Snart får PS3-eiere trofeer for iherdig spilling, ikke ulikt achievement-poengene på Xbox 360. Trofeene kan ses i online-tjenesten «Home», som også er på trappene. Foto: SONY Vis mer
image: Nå får PS3-eiere sin belønning

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!