Nå får svenskene sin egen Comic Con

Legges til Stockholm.

SAMLER FANS: Comic Con-messene er møteplasser for fans av alt fra science fiction til tegneserier. Her er to «Star Wars»-fans i kostyme fra messa Salt Lake Comic Con i Salt Lake City i USA. Foto: AP Photo/The Salt Lake Tribune, Scott Sommerdorf
SAMLER FANS: Comic Con-messene er møteplasser for fans av alt fra science fiction til tegneserier. Her er to «Star Wars»-fans i kostyme fra messa Salt Lake Comic Con i Salt Lake City i USA. Foto: AP Photo/The Salt Lake Tribune, Scott Sommerdorf Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Verdens mest populære nerdemesse-konsept får omsider en egen utgave i Skandinavia.

Ifølge Moviezine.se skal nemlig Comic Con nå arrangeres i Stockholm.

Ingen ytterligere detaljer er kjent om messen, titulert «Comic Con Stockholm».I en pressemelding fra arrangør Artexis står det imidlertid at ytterligere informasjon om den kommende messa vil kunngjøres under en pressekonferanse i dag.

Utkledning og filmstjerner Forbildet ser naturlig nok ut til å være Comic-Con-messa i San Diego, kjent som verdens største samlingssted for fans av alt fra science fiction og fantasy, til skrekkfilmer og tv-spill.

Her annonseres mange av årest store film- og tv-nyheter, samtidig som pilotepisodene til mange av høstens tv-serier vises offentlig for første gang.

For fansen er nok likevel det viktigste muligheten til å møte likesinnede, se eksklusive klipp og møte stjerner fra tv-seriene de følger med på og fra sommerens storfilmer på kino, kle seg ut som favorittrollefigurene fra bøker, film og tv-spill, teste nye spill, bygge på leketøyssamlinga, og selvsagt også bedrive det messa opprinnelig handla om:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer