Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå går sci fi-fansen bananas

Se de første «Star Trek»-bildene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den kommende «Star Trek»-filmen har ikke premiere før i mai til neste år, men produsentene i Paramount Pictures vet de må begynne tidlig med å bearbeide den ivrige «Star Trek»-fansen.


Denne uka ble derfor de første stillbildene fra filmen offentliggjort, i påvente av traileren som kommer i forbindelse med James Bond «Quantum of Solace».

Entertainment Weekly har «Star Trek» på omslaget av sitt nye nummer, og her forklarer regissør J.J. Abrams («Lost», Mission: Impossible III») at han opprinnelig foretrakk «Star Wars» mens de smartere kompisene hans likte «Star Trek».

Han håper filmseriens positive budskap er noe som kan slå an.

- Dette er en film som viser ulike folkeslag som jobber sammen for å overleve. I en verden der «The Dark Knight» soper inn trilliarder skiller «Star Trek» seg ut. Det har vært viktig for meg å gjøre optimisme kult igjen, sier Abrams til Entertainment Weekly.


«Star Trek»-serien har også fått en del oppmerksomhet fordi William Shatner - den opprinnelige Captain Kirk - ikke ønsket å være med i filmen.

- Vi skrev en liten rolle for ham, men det føltes ikke riktig. Og han sa offentlig at en liten rolle ikke var interessant for ham, noe som var helt greit. Men vi forsøkte, sier Abrams.

ENTERPRISE-GJENGEN: Fra venstre: Anton Yelchin som Chekov, Chris Pine som James T. Kirk, Simon Pegg som Montgomery Scott, Karl Urban som Dr. McCoy, John Cho som Sulu og Zoe Saldana som Uhura.
ENTERPRISE-GJENGEN: Fra venstre: Anton Yelchin som Chekov, Chris Pine som James T. Kirk, Simon Pegg som Montgomery Scott, Karl Urban som Dr. McCoy, John Cho som Sulu og Zoe Saldana som Uhura. Vis mer
I SVART: James T. Kirk har på seg svart overdel i filmversjonen.
I SVART: James T. Kirk har på seg svart overdel i filmversjonen. Vis mer
image: Nå går sci fi-fansen bananas
KRASJLANDING?: Chris Pine som James T. Kirk ser ut til å ha det kaldt.
UNDER ANGREP: USS Kelvin ser ut til å være i trøbbel.
MEN ER DET IKKE... Neida, Sylar er ikke med i «Star Trek». Skuespiller Zachary Quinto spiller derimot Spock.
KJIPING: Eric Bana som skurken Nero.
NESEVIS: Karakterbilde av Spock.
KARL URBAN: Som Dr. Leonard «Bones» McCoy.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!