Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Nå gjelder det, Microsoft!

I dag kommer Windows 7.

VIKTIG LANSERING: Blir Windows 7 en suksess der Vista feilet? I dag får vi svaret, når Microsofts nye operativsystem lanseres i Norge. Foto: Microsoft
VIKTIG LANSERING: Blir Windows 7 en suksess der Vista feilet? I dag får vi svaret, når Microsofts nye operativsystem lanseres i Norge. Foto: Microsoft Vis mer

||| (Dagbladet.no): Den storstilte lanseringen av Windows Vista var på mange måter en spektakulær fiasko. Svært mange PC-brukere har holdt seg til gamle, trauste Windows XP - rett og slett fordi de ikke har tatt sjansen på å oppgradere til Visa, etter mye negativ omtale.

Men nå kommer altså Windows 7, og denne gangen lover Microsoft at det nye operativsystemet er raskere, mer stabilt og at ting bare virker.

Engelske PC-brukere later til å tro dem, for ifølge ITavisen har Windows 7 satt salgsrekord i England, med flere forhåndsbestillinger enn den siste Harry Potter-boka i den engelske filialen av nettbutkken Amazon.

I dag er altså den offisielle lanseringen i Norge. Noen av de ivrigste har testet Windows 7 i betaversjon allerede, og omtalene så langt spenner fra skryt av Microsofts beste operativsystem, til hoderisting over at Windows 7 knapt flytter grenser på noe område. De fleste later likevel til å være enige om at Windows 7 er det Windows Vista burde ha vært.

Har Windows 7 det som skal til for å lokke folket over fra XP? Dagbladet.no kommmer tilbake med test senere i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling