Kan du se om bildet av Tom Hanks eller Bill Murray?

Nå gjenskaper Tom Hanks bildet som fikk internett til å koke

- Jeg har gjort en blek imitasjon av Bill Murray hele livet, sier skuespilleren.

GJENSKAPER BILDET: Dette er bildet som gikk verden rundt, og som internett ikke klarte å avgjøre om var av Tom Hanks eller Bill Murray. I «The Graham Norton Show» svarer Tom Hanks nå på det programleder Graham Norton kaller «den lille kontroversen» rundt bildet. Video: BBC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Du husker det kanskje? Nettpublikasjoner verden over publiserte bildet, som balanserer så hårfint i skjæringspunktet mellom Bill Murray og Tom Hanks. Internett klarte ikke å bli enige om hvem som faktisk var avbildet.

I fredagens utgave av «The Graham Norton Show» snakker Tom Hanks om det programleder Graham Norton kaller «den lille kontroversen» rundt bildet.

Hanks deltar i det britiske TV-programmet «The Graham Norton Show», sammen med Joseph Gordon-Lewitt og Gemma Arterton. Programmet går på BBC Brit fredager kl. 23.00.

- Jeg vet at det ikke er meg, for jeg har aldri vært avbildet sånn, sier Hanks til programleder Graham Norton.

Hanks tuller videre med at skulle det vært ham, måtte han hatt et større medisinsk problem som påvirker hukommelsen. Han medgir imidlertid at bildet av Murray ligner svært mye på ham.

- Jeg har vært en blek kopi av Murray hele livet, spøker Hanks i programmet, der han understreker at han kan lage det samme fjeset igjen.

Like etter blir han utfordret av programleder Graham Norton til å gjenskape bildet, sammen med Gordon-Lewitt og Arterton. Resultatet ble bildet under:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer